Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Nuevos nichos Cementerio General Nuevos nichos Cementario General - València

Vés enrere Nuevos nichos Cementerio General

Volver

L’Ajuntament inicia la construcció de 155 nínxols nous als cementeris del Cabanyal i el General

El pressupost de les dos intervencions és de 176.000 euros

• El Cementeri General de València

07/12/2022

El regidor de Cementeris i Servicis Funeraris de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha anunciat este dimecres l’inici de les obres d’execució per construir 155 nínxols senzills nous, concretament als cementeris General i del Cabanyal. “En la dinàmica constant del govern municipal per proveir els cementeris municipals de nous nínxols hem iniciat l’execució d’estes dos intervencions, una al General i una altra en el del Cabanyal, un cementeri que sempre requerix la sensibilitat d’este govern per anar ampliant en ell l’oferta de nínxols per a les famílies del barri”, ha explicat.
 

Per un costat s’ha iniciat l’execució de les obres de construcció de 115 nínxols senzills nous al Cementeri General, concretament als grups D9 i D10 de la secció 21. Són dos intervencions sobre una superfície total de 95 metres quadrats amb dos blocs a una cara al costat del mur perimetral del cementeri. Un d’ells disposarà 14 unitats per cadascuna de les cinc altures mentre que l’altre en tindrà 9 per cada nivell d’altura. La construcció es fa a través de mòduls prefabricats de formigó, amb cambra higiènica en la part posterior.

S’estima que el bloc més xicotet podrà estar enllestit a mitjans gener, mentre que el més gran es pot acabar d’ací a tres mesos. El pressupost total d’esta intervenció arriba als 128.323,04 euros, IVA inclòs.

Nova ampliació de l’oferta al Cabanyal

D’altra banda, s’ha iniciat la construcció de 40 nínxols senzills nous així com la urbanització necessària en el terreny de l’entorn al cementeri del Cabanyal. En concret, s’està alçant un bloc a dos cares en una superfície total de 90 metres quadrats, amb quatre unitats per cadascuna de les cinc altures en els dos costats del bloc. Tot, amb el mateix procediment constructiu descrit en les obres del General.

S’estima que les obres en este cementeri acabaran durant la segona quinzena del pròxim mes de gener i el pressupost total és de 48.398,23 euros.