Nuevos agentes Policía Local València - València

Nuevos agentes Policía Local València

Tornar

València incorporarà divendres 53 nous policies locals en la Unitat de Convivència

Aarón Cano ha confirmat que els agents estaran destinats als torns de vesprada i nit de la UCOS per a donar servici a tots els barris

• Els nous agents es desplegaran en els torns de vesprada i nit de la Unitat de Convivència

01/12/2021

La Junta de Govern de l'Ajuntament de València aprovarà este divendres la incorporació de 53 nous agents de la Policia Local que contribuiran a millorar la seguretat en tots els barris de la ciutat. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha confirmat que els agents estaran destinats durant els primers mesos a reforçar el treball de la Unitat de Convivència (UCOS) en els torns de vesprada i nit.

“Es tracta d'unes incorporacions que vénen molt bé per a satisfer les necessitats que sempre té esta ciutat i que vénen a reforçar el treball, especialment durant els primers mesos de la seua incorporació, a la plantilla de la Unitat de Convivència. Creiem que és ací on estos nous policies traslladaran de forma més positiva la seua capacitat de treball, on la ciutat veurà recompensat eixe esforç econòmic que està realitzant l'Ajuntament i on la ciutadania notarà més la presència de la policia”, ha manifestat Cano.

Els nous agents, ha afegit el regidor, es desplegaran en els torns de vesprada i nit de la Unitat de Convivència, “que és on més demanda social hi ha en estos moments”. A més, ha incidit en què la seua ubicació en la Unitat de Convivència permetrà que puguen actuar en tots els barris de la ciutat on es requerisca la presència de la Policia Local. “La presència en la unitat de UCOS ens permet, al ser una unitat centralitzada, estar presents en tots els barris de la ciutat en els quals se'ns requerisca. Si haguérem destinat estos 53 agents a les unitats de districte, únicament podrien fer el seu treball en el districte corresponent. Així, perquè la ciutadania note i senta estes incorporacions, mancant els 181 que s'incorporaran al maig o juny de l'any que ve, hem decidit incorporar-los a la Unitat de Convivència”, ha manifestat Cano.

Amb els nous agents, ha finalitzat el regidor de Protecció Ciutadana, València podrà afrontar la campanya del Nadal “amb més garanties encara per a la seguretat i la convivència en tota la ciutat”.

Recursos multimèdia

Aarón Cano