Nuevo contrato señalización - València

null Nuevo contrato señalización

Tornar

Mobilitat Sostenible trau a licitació el nou contracte de Senyalització

Grezzi: “amb esta nova licitació l'Ajuntament aconseguirà una optimització dels recursos municipals”

• L'Ajuntament senyalitzarà amb diferents elements els entorns escolars segurs

12/11/2021

La Junta de Govern Local ha aprovat hui l'inici de la licitació del contracte ‘Manteniment de la senyalització de trànsit i de l'abalisament de la ciutat de València’ per cinc anys de duració i un pressupost base de 10.012.866,90 euros, IVA inclòs. El seu objecte és la realització dels treballs necessaris per a la nova instal·lació i manteniment en bon estat de conservació dels elements que componen la senyalització vertical, l'abalisament, els sistemes de calmat del trànsit i els sistemes de protecció i contenció de vehicles i vianants.

 

De la mateixa manera es realitzaran amb càrrec a este contracte els treballs de nova instal·lació i del manteniment de la senyalització horitzontal o marques viàries derivat de la deterioració pròpia dels materials i dels danys ocasionats pels vehicles.

Com a principal novetat, el contracte inclourà dins de les actuacions indicades també aquelles que el servici de Mobilitat Sostenible porta realitzant a nivell tàctic -com les desenes realitzades en l'últim curs en entorns escolars-, seguint criteris de seguretat viària i mobilitat sostenible buscant el major grau d'aplicació d'estos criteris i establint prioritats en funció del grau de vulnerabilitat de les persones usuàries.

“El contracte contempla el gran increment de la xarxa d'itineraris ciclistes, noves zones per als vianants i noves rutes escolars segures, així com les actuacions d'urbanisme tàctic dutes a terme en els últims anys”, ha apuntat sobre este tema el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha estimat que “amb esta nova licitació l'Ajuntament aconseguirà una optimització dels recursos municipals en matèria del manteniment de la senyalització vertical i horitzontal de la ciutat”.

Com s'ha indicat, l'import per als cinc anys ascendix a 10.012.866,90 € (amb IVA) / 2.002.572,38 € anuals (en el contracte anterior, el pressupost de licitació era de 9.395.347,50 € (amb IVA) / 1.879.069,50 € i va ser adjudicat amb una baixa del 27,5%).