Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Movilidad Sant Marcel·lí - València

Vés enrere Movilidad Sant Marcel·lí

Volver

Mobilitat Sostenible pacifica la circulació de Sant Marcel·lí

A petició de l'associació de veïns i veïnes d’este barri

• Reordenació del trànsti al carrer Salvador Perles

08/07/2022

Mobilitat Sostenible ha reordenat el tram del carrer Salvador Perles comprés entre els carrers Reverend José Noguera i Sant Pius IX. Concretament, ha introduït el sentit únic per al trànsit motoritzat, que les bicis també podran utilitzar en eixe mateix sentit, i un altre carril segregat que permet la circulació de bicis i VMPS en sentit contrari al trànsit motoritzat. Esta actuació s'ha dut a terme a petició de l'Associació de Veïns i Veïnes de Sant Marcel·lí.

 

“La nova ordenació pacifica la velocitat de circulació en aqueix entorn i evita el trànsit oportunista establint el sentit únic del carrer Salvador Perles d'eixida cap a Sant Pius IX, mantenint el caràcter de ciclocarrer de la via i senyalitzant un nou carril bici unidireccional, entre Sant Pius IX i el carrer Reverend José Noguera, que se situa entre la zona d'estacionament i la vorera”, tal com ha aclarit el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

D'esta manera “s'evita la gran quantitat de vehicles que, sense destí dins del propi barri i procedents, sovint, del cementeri municipal, travessaven el mateix d'un extrem a un altre incrementant el trànsit motoritzat en una zona on, a més, se situa un col·legi d'educació infantil i primària”.

“Esta actuació se suma a la millora integral del barri que s'ha dut a terme a la fi de 2021”, que tal com ha recordat el regidor ha suposat l'execució d'un nou carril bici segregat en la rotonda de Sant Marcel·lí-Ciutat de l’Aprenent; la senyalització com cicló carrers de les vies Sant Pius X, Arquebisbe Olaechea, Sant Marcel·lí, la via de servei de Doctor Tomás Sala, Reverend José Noguera i Salvador Perles; així com la millora dels itineraris per als vianants al carrer Salvador Perles mitjançant nous passos per als vianants i ampliació dels existents en les interseccions amb els carrers Juan Perpiñá, Doctor Royo Vilanova i Reverend José Noguera.