S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Missa d'Infants - València

Vés enrere Missa d'Infants

Tornar

L'Ajuntament sol·licita reunir-se amb Sanitat i amb els representants eclesiàstics amb la finalitat de mediar en la celebració de la Missa d’Infants

La regidora d’Activitats recorda que les normes i els decrets els dicta la Generalitat per l’actual situació de la pandèmia

• Imatge de la plaça de la Mare de Déu de l'any 2017

20/04/2021

La regidora d’Activitats, Lucía Beamud, sol·licitarà una reunió a la Conselleria de Sanitat Universal i una altra amb els representants de la Basílica i dels seguidors de la Verge “per tal d’arribar a un acord sobre la celebració de la Missa d’Infants i d’una processó de la mare de Déu”.

 

“Des de l’Ajuntament de València tenim tota la bona intenció i tota la bona disposició d’arribar a acords i de mediar. Entenem que la situació epidemiològica ha millorat substancialment i, a més, cal recordar que el govern d’Espanya ha anunciat la fi del decret de l’estat d’alarma el 9 de maig. Per això, ens agradaria poder arribar a una sèrie d’acords i poder fer alguna modificació al decret de la Conselleria de Sanitat que impedeix la celebració d’este acte”, ha detallat la regidora Lucía Beamud.

D’esta manera, l’Ajuntament de València, que simplement executa i dona permisos a les activitats d'acord amb els decrets emesos per la Generalitat per la situació de Covid-19, com és este cas, buscarà la manera de poder arribar a un acord que permeta la celebració de La Missa d'Infants “per ser un dels moments més emotius de el dia de la Mare de Déu dels Desemparats”.

“L’Ajuntament de València es regeix per les normes i els decrets que dicta la Generalitat Valenciana per l’actual situació de pandèmia, però si podem fer alguna cosa perquè s’arribe a un acord entre les dos parts, prenent com a base les dades epidemiològiques actuals favorables i canviant algun plantejament per part de l’acte de la Basílica, farem tot el possible perquè així siga”, ha conclòs Beamud.

Recursos multimèdia

Lucía Beamud