Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Mesas de diálogo - València

Vés enrere Mesas de diálogo

Volver

L'Ajuntament planifica amb les associacions veïnals tres taules de diàleg sobre oci i turisme, vivenda i participació

• La primera teniente de alcalde, María José Ferrer San Segundo, con representantes de la Federación de Asociaciones Vecinales de València

04/01/2024

  • Les reunions se celebraran en les pròximes setmanes amb l'objectiu de donar seguiment al compromís que va assumir l'alcaldessa de València, María José Catalá, en la reunió mantinguda amb els veïns en iniciar el mandat

La primera tinenta d'alcalde i regidora de l'Àrea d'Hisenda i Participació, María José Ferrer San Segundo, s'ha reunit este dijous amb representants de la Federació d'Associacions Veïnals de València i la seua presidenta, María José Broseta. En esta reunió de treball s'ha planificat les taules de diàleg sobre tres temes fonamentals: oci i turisme, vivenda i participació.

Segons ha explicat San Segundo, “en la reunió de participació s'abordaran temes relacionats amb els paràmetres generals per a estructurar les subvencions en concurrència competitiva, qüestions relatives a les Juntes Municipals i descentralització, així com els processos participatius”.

Les taules de diàleg se celebraran en les pròximes setmanes. D'esta manera es donarà seguiment al compromís que va assumir l'alcaldessa de València, María José Catalá, en la reunió mantinguda amb l'entitat veïnal en iniciar el mandat.

Recursos multimedia

María José Ferrer Sansegundo