Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Mesa diálogo y participación - València

Vés enrere Mesa diálogo y participación

Volver

L’Ajuntament i la Federació d’Associacions Veïnals celebren la taula de diàleg sobre participació

• En el encuentro se han abordado cuestiones como el funcionamiento de las juntas municipales, la regulación de las subvenciones vecinales y los presupuestos participativos

25/01/2024

  • En la reunió ha participat la presidenta de la Federació d’Associacions Veïnals de València, María José Broseta

La primera tinenta d'alcalde i regidora de Pedanies, Participació i Acció Veïnal, María José Ferrer San Segundo, juntament amb tècnics municipals de Participació, s'ha reunit amb la presidenta de la Federació d'Associacions Veïnals de València, María José Broseta, i membres del seu equip, per mantindre una reunió de treball de la taula de diàleg sobre participació.

En la trobada s'han intercanviat propostes i opinions respecte als reptes a abordar en matèria de participació i descentralització, entre d’altres el funcionament dels consells de les Juntes Municipals de Districte, la regulació de les subvencions veïnals o els pressupostos participatius.

María José Ferrer San Segundo ha declarat en acabar la reunió que “este govern municipal, liderat per la nostra alcaldessa María José Catalá, té clar que cal estar al carrer, prendre el pols a les inquietuds ciutadanes, valorar les propostes, buscar solucions i mantindre's en contínua interrelació i escolta activa amb el veïnat de València. En definitiva, treball, proximitat i eficàcia. Els barris i pedanies mereixen atenció als seus problemes i acció per atallar-los”, ha conclòs.

Per a Ferrer San Segundo, “l'equip de govern que lidera l'alcaldessa, María José Catalá, té entre els seus objectius implantar mesures que aconseguisquen simplificar procediments i acostar l'administració i al govern municipal a la ciutadania”. Segons Ferrer, “el govern municipal compleix així el compromís que va assumir l'alcaldessa amb la Federació d'Associacions Veïnals en la reunió que es va mantindre en accedir al govern”.

La Regidoria de Participació, Acció Veïnal i Pedanies té previst realitzar altres dos trobades o taules de treball amb el veïnat per a tractar problemes i solucions respecte a habitatge i a oci i turisme.

Recursos multimedia

María José Ferrer San Segundo