Mercado Playa Cabanyal - València

Mercado Playa Cabanyal

Tornar

La platja del Cabanyal tindrà un mercat artesanal de juny a setembre

• El mercat de venda no sedentària amplia la oferta de servicis que oferixen les platges

24/03/2022

La Junta de Govern Local aprovarà demà les bases per a la concessió d'autoritzacions a 31 casetes del mercat artesanal que, com és tradició cada estiu, es munta en el passeig marítim a l’altura de la platja del Cabanyal. “Es tracta d’una nova edició d’este mercat de venda no sedentària que amplia la completa oferta de servicis que oferixen les nostres platges i les reforça com una destinació atractiva i amb diversitat de propostes per a tots i totes”, tal com ha indicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

 

Els productes que la ciutadania podrà trobar a la venda seran artesanals, marroquineria, bijuteria, ceràmica, articles de platja, ulleres de sol (havent de figurar en elles la corresponent homologació mitjançant la marca CE), làmines, dibuixos, pintures o articles de fusta. S'entén per artesanal el que està fet a mà i seguint les tècniques tradicionals, sense que intervinga un procés industrial.

Per altra banda, com este mercat també té un marcat caràcter estival, els articles de platja que es podran vendre són pareos, vestits de bany, barrets, gorres, xancletes, pilotes de platja, tovalloles, hamaques, flotadors, maneguets, poals, pales, rasclets, pistoles d'aigua, bosses de platja i cabassos.

La data d'inici de l'activitat de venda és l'1 de juny de 2022 i es prolongarà fins al 30 de setembre de 2022 i l'horari durant el qual es permetrà la venda serà d'11.00 a 23.00 hores de dilluns a dijous, i d'11 a 24 hores de divendres a diumenge.

Carlos Galiana ha incidit en què este mercat “és perfecte perquè quan vols descansar d’estar a la platja pots acostar-te al mercat, passejar per ell i després tens diferents ofertes gastronòmiques ben a prop, i realment és genial poder disfrutar de tot açò a la platja. A més, l’amplitud d’horaris facilita que es puga accedir al mercat per part de tot el món”.

Una vegada s’aproven estes bases en la Junta de Govern Local començarà el termini perquè les persones interessades puguen presentar una sol·licitud per a tindre una caseta en este tradicional mercat estival de la platja del Cabanyal.