Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Matrícula UP - València

Vés enrere Matrícula UP

Volver

La Universitat Popular de València obrirà la preinscripció per al curs 21/22 del 6 al 19 de setembre

La matrícula serà online i les classes començaran el 4 d’octubre

• El pròxim curs la Universitat Popular recuperarà la programació habitual d’activitats

20/06/2021

La Universitat Popular de València obrirà el període de preinscripció per a les seues activitats del curs 2021/22 del 6 al 19 de setembre. La preinscripció es farà en línia però els centres UP estaran oberts a partir de l’1 de setembre per a resoldre dubtes i facilitar les preinscripcions a les persones que puguen tindre dificultats d’accés a les noves tecnologies o a connexió a internet. El 21 de setembre es realitzarà el sorteig de places i la formalització de les matrícules serà del 23 de setembre al 3 d’octubre.

 

La regidora i presidenta de la Universitat Popular de València, Isabel Lozano, ha anunciat que “el pròxim curs la Universitat Popular recuperarà la programació habitual d’activitats amb dos sessions setmanals de classe i presencialitat sempre que les condicions sanitàries ho permeten”.

Lozano ha recordat que “la Universitat Popular ha sigut un dels servicis municipals que s’ha mantingut actiu durant tota la pandèmia, fins i tot en el període de confinament total, amb un programa d’activitats formatives i socioculturals online que han mobilitzat i connectat milers de persones dels diferents barris de la ciutat amb l’objectiu que cap persona se senta a soles”.

El curs 2020/21, a causa de la necessitat de reduir les ratios a les aules pel covid-19, la Universitat Popular va transformar la seua programació en activitats d’una sola sessió setmanal en lloc de l’habitual programa de dos sessions cada setmana, per tal de poder acollir a totes les persones matriculades.

Després del sorteig i el primer període de formalització de matrícula de les persones seleccionades al sorteig, la possibilitat de matrícula quedarà oberta mentre queden places lliures.

Les classes del curs 2021/22 començaran el 4 d’octubre per als grups de dilluns i dimecres i el 5 d’octubre per als grups de dimarts i dijous.

La programació d’activitats per al curs 2021/22 es publicarà pròximament. L’accés a la programació i a la plataforma de matrícula serà per la web www.universitatpopular.com

La Universitat Popular de València compta amb 31 centres a diferents barris del nucli urbà i als pobles de la ciutat de València. La seua programació d’activitats està dirigida a les persones majors de 18 anys i contempla propostes de les árees de cultura general, arts plàstiques, arts escèniques, expressió corporal i activitat física, ball, anglés, valencià, comunicació i espanyol per a persones estrangeres, entre altres.

A més, la Universitat Popular de València impulsa un programa d’activitats socioculturals per a les persones matriculades als seus centres, que mobilitza cada curs més de 50.000 assistències a recursos culturals de la ciutat com museus, cinema, teatre, recorreguts d’interés històric i cultural, així com activitats en col·laboració amb nombroses entitats i institucions socioculturals de la ciutat.