S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Mascletà València CF Inclusiu - València

Vés enrere Mascletà València CF Inclusiu

Tornar

El balcó de l'Ajuntament ha comptat hui amb la presència del València CF Inclusiu

La mascletà de hui, a càrrec de la pirotècnia Pibierzo, ha comptat també amb la síndica del grup Compromís, Papi Robles, el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, així com Miss i Míster València

• Mascletà de hui, a càrrec de la pirotècnia Pibierzo

03/03/2022

El Balcó Municipal ha tingut hui un marcat caràcter esportiu, amb la presència dels jugadors i equip tècnic del València CF Inclusiu, els qui han acudit a compartir la disparà de la mascletà amb les Falleres Majors de València, i la Corporació Municipal.

                                                 

La disparà ha estat a càrrec del pirotècnic Pedro Fernández, qui ha oferit una mascletà de gran força, que ha aconseguit l'aplaudiment unànime del nombrós públic reunit en la plaça de l'Ajuntament.

En el dia de hui, el balcó principal de la casa consistorial ha comptat amb la presència de la síndica del grup Compromís, Papi Robles, el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler així com Miss i Míster València. També ha estat present una representació de les Juntes Locals d'Alzira i Benidorm, la Falla Plaza Rojas Clemente, la Falla Poeta Asins-Alegret-Puçol, i la Falla Castelló Sogorb.

La mascletà de demà tindrà com a protagonista a la Pirotécnia Zaragozana, empresa històrica de la capital aragonesa amb més de 160 anys d'antiguitat, que es caracteritza pels seus mètodes artesanals de fabricació dels productes pirotècnics. La disparà estarà a càrrec del pirotècnic valencià Luis Brunchú, qui ha dissenyat un espectacle de cinc minuts i mig de duració, amb automatització digital, la qual cosa permetrà seqüenciar bé els efectes, on el ritme, la varietat i la potència seran les característiques més importants.