S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Locales Campanar Universitat Popular - València

Vés enrere Locales Campanar Universitat Popular

Tornar

La Universitat Popular adquirirà un baix de 1.000 m² en Campanar per obrir un nou centre

Isabel Lozano ha explicat que una part d’este espai es destinarà també a ampliar el Centre Municipal de Servicis Socials del barri

• Zona que acollirà el centre de la Universitat Popular de Campanar

12/07/2022

La Junta Rectora de la Universitat Popular ha aprovat hui la modificació de crèdits per a adquirir i adequar un lot de locals al barri de Campanar amb una superfície total de 927 m² construïts en una sola planta. D’esta manera es podrà crear un gran centre de la Universitat Popular cantoner a dos carrers diferents. Els locals disposen ja de climatització i es troben en bon estat. L’Ajuntament invertirà 1.220.000 euros en esta operació. L’espai està situat als carrers Escultor García Más 4 i Carrer Pare Muedra 13 i 15 en el barri de Campanar, tal com ha informat la presidenta d’este organisme autònom municipal, la regidora Isabel Lozano.

 

“La Universitat Popular es troba present a 17 dels 19 districtes de la ciutat. Un dels dos districtes on no actua és precisament Campanar, on es troben barris actualment en expansió demogràfica, i una població amb situació socioeconòmica molt més vulnerable, i sense centres de la Universitat Popular. Una situació que ara revertirem amb l’adquisició d’estos locals per a establir-los com a un nou centre d’este organisme autònom municipal de participació social i cultural i formació no reglada de persones adultes, com és la Universitat Popular, que des del govern de Joan Ribó estem dignificant amb nous espais i més cursos per a totes les edats”, ha explicat la regidora.

Donades les característiques de l’espai, de grans dimensions, Isabel Lozano ha explicat que una part d’este conjunt de locals es destinarà a ampliació temporal del Centre Municipal de Servicis Socials del barri i s’està estudiant, també, dedicar una tercera part a usos multidisciplinaris. “D’esta forma, el barri de Campanar, disposarà d’una sèrie de servicis públics municipals molt importants i de gran utilitat per a tots els seus veïns i veïnes. Es tracta d’una acció que redundarà en un benefici evident per al barri i per a totes les persones que viuen en esta part de la nostra ciutat”, ha valorat Isabel Lozano.

Després que haja quedat aprovat este únic punt en la Junta Rectora de la Universitat Popular, el següent pas vindrà en el Ple municipal ordinari d’este mes de juliol, on també s’haurà d’aprovar esta modificació de crèdit. Una vegada superats estos dos tràmits, l’Ajuntament procedirà a realitzar la compra i a dur endavant les obres d’adequació de l’espai.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano