Las Naves. València Indie Summit - València

Las Naves. València Indie Summit

Tornar

Las Naves organitza la quarta edició del València Indie Summit amb rècord de videojocs participants

L’esdeveniment es desenvolupa entre demà dijous dia 4 i el dissabte dia 6, quan s’anunciaran les candidatures guanyadores

• Participants en l'esdeveniment

03/03/2021

El centre d’innovació Las Naves organitza un any més, junt amb l’Associació d’Estudiants de Videojocs i Valencia Interactive, la quarta edició del València Indie Summit, un esdeveniment de desenvolupadors independents de videojocs que atrau professionals i públic de tot el món. Encara que enguany tot l’esdeveniment es produirà en línia, i no presencialment en Las Naves com en les tres primeres edicions, hi ha hagut rècord de participació amb 74 videojocs presentats de països com ara Taiwan, Indonèsia, Malàisia, el Japó, el Canadà, Holanda, Grècia, Estònia, Alemanya, França i Espanya. D’entre tots ells eixiran els millors videojocs independents que seran premiats el dissabte 6 de març a les 13 hores amb els València Indie Awards.

 

El regidor d’Innovació, Carlos Galiana, ha destacat “l’aposta des de Las Naves per la indústria del videojoc dins de la línia de treball d’impuls de les indústries creatives i culturals. És molt important este sector que, més enllà del seu vessant lúdic, pot servir-nos per aprofundir i donar solució a problemes amb els quals tractem des de la innovació social, com pot ser l’obesitat infantil o les desigualtats de gènere, entre altres”.

La trobada també permetrà als assistents conéixer a través de taules redones l’impuls que s’està donant des de les institucions públiques a este sector, on es pot rebre formació en videojocs a la Comunitat Valenciana o com convertir un estudi en una empresa. Participaran en les diferents taules redones i conferències: David Rosa (Las Naves), José Luis Moreno (IVAC), Mónica Payá (IVACE), Javier Mateo (València Activa); representants d’institucions com ara ESAT, La Florida, UA, Lanzadera, i estudis, com ara Inverge, Chibig i Entalto, i professionals com ara Irene Preuss, Mario Palmero i Danae Forrellat.

L’accés a la València Indie Summit 2021 és gratuït, previ registre. És la quarta edició d’esta trobada local que busca posar en valor el videojoc com a sector de referència de l’oci digital valencià, nacional i internacional. Esta trobada està destinada a unificar els vessants artístic, industrial i comercial per mitjà de la formació i la mostra de projectes innovadors.