S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Lanzadera Conecta Empleo - València

Vés enrere Lanzadera Conecta Empleo

Tornar

Torna Llançadora Connecta Ocupació, el programa d'orientació laboral per a millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades

Les persones participants té una mitjana d'inserció laboral del 60%

• Les persones interessades en este programa, totalment gratuït, tenen fins al 23 de maig per a realitzar la inscripció

08/04/2022

L'Ajuntament de València ha obert el procés d'inscripció per a una nova edició de Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït per a ajudar persones en desocupació a impulsar la seua cerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral i eines digitals.

 

La regidora Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha defensat “la importància de col·laborar en activitats com esta, que permeten ajudar a aquelles persones que més ho necessiten, donant-los les eines necessàries per a endinsar-se en el mercat laboral i aconseguir els seus objectius professionals”.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, que compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la col·laboració del consistori, en la qual poden participar persones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia.

Les persones que resulten seleccionades tindran diverses reunions a la setmana, tant en format virtual, com presencial i comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció.

A més, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses. També aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per a impulsar la seua cerca d'ocupació en l'entorn en línia.

Les persones interessades a participar en este programa, totalment gratuït, tenen fins al 23 de maig per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Lleons (carrer Lleons 9), de 9 a 14 hores; sol·licitant cita prèvia en el telèfon 96 208 3665.