Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Jornada informativa Participación Ciudadana - València

Vés enrere Jornada informativa Participación Ciudadana

Volver

L'Ajuntament organitza una sessió informativa per a sol·licitar les ajudes als projectes de participació ciutadana

Està dirigida principalment a entitats ciutadanes i associacions sense ànim de lucre

• El termini per a sol·licitar estes subvencions estarà obert fins al pròxim 2 de maig

18/04/2023

La sessió tindrà lloc dijous que ve, 20 d'abril, amb l'objectiu d'explicar el procediment administratiu que han de seguir els qui opten a les subvencions per a projectes de participació ciutadana. Es desenvoluparà en el Centre Municipal de Joventut del carrer Campoamor, 91, a partir de les sis de la vesprada.
 

El termini per a sol·licitar estes subvencions estarà obert fins al pròxim 2 de maig. Les ajudes es destinen a entitats ciutadanes i associacions sense ànim de lucre, amb domicili social a la ciutat de València, que duguen a terme activitats per al foment de la participació ciutadana i l'associacionisme.

Per a participar en la sessió informativa del pròxim dijous 20 d'abril, l'únic requisit és inscriure's prèviament en el correu subvencionesparticipacion@valencia.es . Està dirigida especialment a entitats ciutadanes i associacions sense ànim de lucre per a explicar-los els requisits del procediment administratiu per a sol·licitar i justificar les subvencions.

La convocatòria per a l'obtenció d'estes subvencions que porta a cap la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, contempla dos línies. D'una banda, processos de participació ciutadana i enfortiment del teixit associatiu. Per una altra, estudis i publicacions sobre participació ciutadana i associacionisme.

El termini d'execució dels projectes i de les despeses subvencionables és el comprès entre l'1 de gener i el 15 d'octubre de 2023. Cada entitat sol·licitant presentarà un únic projecte especificant la línia d'actuació que procedisca.

La informació completa sobre la convocatòria d'estes subvencions pot consultar-se en:

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/PC.AE.20