S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

JGL Sentencia TSJ - València

Vés enrere JGL Sentencia TSJ

Tornar

L'Ajuntament deixarà d'ingressar 1,8 milions d'euros per una sentència del TSJ que es remunta a l'any 2009

Sanjuán: “Este ajuntament continua pagant les conseqüències de la mala gestió de governs que no van protegir l'interés general”

• Façana del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana

11/03/2022

La Junta de Govern Local ha donat a conéixer una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat València, per la qual l'Ajuntament de València deixarà d'ingressar 1.858.645,04. La sentència desestima el recurs de l'Ajuntament sobre la liquidació del IBICE de caràcter especial del Port de València dels exercicis 2009, 2010 i 2011, i l'obliga a pagar les costes.

 

El regidor delegat d'Hisenda, Borja Sanjuán, que ha comparegut juntament amb el vicealcalde, Sergi Campillo, ha afirmat que “este ajuntament continua pagant les conseqüències de la mala gestió de governs que no sols no van protegir l'interés general, sinó que van fer autèntics nyaps a l'hora de gestionar la hisenda pública. En esta ocasió el seu nyap ens costa 1,8 milions d'euros”.

Sanjuán ha explicat que “la sentència exposa que la resolució del regidor d'hisenda en 2014 pel qual s'anul·laven les liquidacions anteriors i es dicten noves, es va fer obviant requisits essencials del procediment i sense donar audiència a l'interessat, la qual cosa que ha provocat la nul·litat de les mateixes per part del TSJ”.

L'òrgan col·legiat també ha aprovat l'avaluació ambiental de la modificació del PGOU per a la parcel·la de l'estadi Ciutat de València, necessària per a la seua remodelació, que consistix a modificar la qualificació urbanística de 779,19 m², situats en la façana principal de l'estadi, que passarien d'estar qualificats com a Xarxa Viària Per als vianants a Servici Públic Estructural de titularitat privada . Segons Sanjuán esta modificació és conseqüència de l'acord signat en el seu moment entre l'Ajuntament i el Llevant U.D, mitjançant el qual el club es compromet a mantindre l'estadi en el seu emplaçament actual i en la seua reforma i modernització per a continuar funcionant com un estadi de primer nivell per a la ciutat de València”.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán