Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

JGL Renovación fuentes ornamentales - València

Vés enrere JGL Renovación fuentes ornamentales

Volver

La Junta de Govern aprova contractar l'execució de la renovació de les fonts ornamentals i històriques

• L'objectiu és millorar la eficiència energètica de les fonts ornamentals i convertir-les en destinació turística

19/04/2024

  • El contracte d'obres, el termini de duració de les quals és de 5 mesos, té un import total de 443.345,21 euros
  • S'actuarà en 10 fonts entre les quals es troba la de la plaça de l’Ajuntament

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat contractar l'execució de les obres de renovació de fonts ornamentals i històriques de València. Esta actuació s'emmarca dins de l'Estratègia del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, la qual cosa suposa comptar amb fons europeus Next Generation per al seu finançament. L'import total de les obres ascendix a 443.345,21 euros (IVA inclòs).

Este projecte té com a objectiu renovar les fonts ornamentals de la ciutat per a millorar la seua eficiència energètica al mateix temps que se'ls convertix en una destinació turística sostenible.

El contracte, que tindrà un termini de duració de 5 mesos, contempla la renovació de 10 fonts ornamentals i històriques. En concret, es tracta de les fonts de la plaça de l’Ajuntament; la font Alberca Mistral, situada al carrer de la Blanqueria; la de la plaça del Carme; la del carrer de Vicent Iborra; el monument al Riu Túria, situat en la plaça de la Mare de Déu; les dos fonts de l’Albereda, una situada en la zona de vivers i una altra en la zona de l'avinguda d’Aragó; la font de Mestre Serrano, també al carrer de la Blanqueria; el monument a Sorolla, situat en la plaça de la Setmana Santa Marinera; i la font de l'avinguda del Regne de València.