Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

JGL Pacto por el empleo de la ciudad de València - València

Vés enrere JGL Pacto por el empleo de la ciudad de València

Volver

La Junta de Govern aprova els fons per al pacte per l’ocupació de la ciutat de València

• El Pacte per l'Ocupació s’engloba dins les activitats encaminades a superar la crisi del covid-19

31/07/2023

  • El VII Pacte per l’Ocupació de la Ciutat de València vol afavorir la creació d’ocupació
  • S’engloba dins les activitats encaminades a superar la crisi del covid-19

La Junta de Govern Local ha aprovat l’addenda econòmica del VII Pacte per l’Ocupació de la Ciutat de València. La quantia total, que ascendeix a 486.340 euros, permetrà als agents socials la generació de polítiques locals de creació d’ocupació.

El VII Pacte per l’Ocupació de la Ciutat de València el van subscriure el 30 de juliol de 2021 l’Ajuntament de València, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i els sindicats Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT), Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF-CV) i Unió Sindical Obrera (USO-CV) amb la finalitat de generar un marc de diàleg i cooperació que afavorisca la creació d’ocupació.

El pacte per l’ocupació de la ciutat de València, al qual també s’ha afegit posteriorment el Sindicat Professional de Policies Locals i Bombers (SPPLB), s’engloba dins de les actuacions econòmiques i socials encetades arran de la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19.

Amb esta addenda econòmica, referida a actuacions de l’any 2023, els agents socials s’obliguen a la realització d’actuacions encaminades a la creació d’ocupació a la ciutat de València, entre les quals formació i assessoria i orientació laboral.