Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

JGL Huertos urbanos La Rambleta - València

Vés enrere JGL Huertos urbanos La Rambleta

Volver

Aprovades les bases per a la gestió dels horts urbans de la Rambleta

• Els horts urbans de la Rambleta s'estenen sobre una superfície de 8.126 m2

19/04/2024

  • Els horts urbans de la Rambleta estan situats al costat del parc, sobre una superfície de 8.126 metres quadrats
  • En la parcel·la hi ha 48 horts, i 7 taules d'horts adaptades per a persones amb diversitat funcional.

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres les bases que regiran la gestió dels horts urbans en els terrenys contigus al Parc de La Rambleta (fase I). Així ho ha anunciat hui el regidor portaveu del Govern Municipal, Juan Carlos Caballero, en la roda de premsa convocada al final de la sessió de la Junta.

Al desembre de 2019 es va autoritzar l'Associació per a la Gestió dels Horts Urbans La Rambleta la tasca de gestionar el desenvolupament, ús i aprofitament d'estos espais de cultiu a la ciutat per un termini de quatre anys, periode que conclou ara.

L'Ordenança reguladora del procediment d'atorgament d'autoritzacions per a la gestió dels horts urbans de València (publicada en el BOP el 14 de desembre de 2017), preveu que, una vegada finalitzada la concessió establida, es convoque de nou el procediment de concessió de l'autorització de gestió i la posterior adjudicació. A instàncies del regidor delegat de Parcs i Jardins, el servici municipal competent va posar en marxa el procés, que ha derivat en l'aprovació de les bases de la convocatòria per part de la Junta de Govern Local.

Els horts urbans de la Rambleta estan situats al costat del parc del mateix nom, i s'estenen sobre una superfície de 8.126 metres quadrats. En la parcel·la hi ha 48 horts, i 7 taules d'horts adaptades, dirigides a persones amb diversitat funcional. L'aigua sobrant del reg dels horts torna per una séquia cap a l'estany del Parc de la Rambleta.