Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

JGL Contratación servicio comedor COM - València

Vés enrere JGL Contratación servicio comedor COM

Volver

Servicis Socials destinarà vora mig milió d'euros per al servici de menjador dels Centres Ocupacionals Municipals

• Centre d'Ocupació Municipal Isabel de Villena

19/04/2024

  • Estos centres, dirigits a persones amb discapacitat intel·lectual, són el d'Isabel de Villena i el de Juan de Garay
  • El termini de duració del contracte serà de 24 mesos, repartits en tres períodes lectius, des d'octubre d'enguany fins a 2027

L'Ajuntament ha aprovat este matí, a través de la Junta de Govern Local, a partir d'una moció presentada per la Regidoria de Servicis Socials, l'obertura del procediment d'adjudicació per a contractar la prestació del servici de menjador dels Centres d'Ocupació Municipals (COM) de persones amb discapacitat intel·lectual Isabel de Villena i Juan de Garay. La subvenció comptarà amb un pressupost total de 483.535,36 euros.

La duració del contracte serà de 24 mesos, repartits en tres períodes lectius (de l'1 d'octubre de 2024 al 31 de maig de 2025, de l'1 d'octubre de 2025 al 31 de maig de 2026 i de l'1 d'octubre de 2026 al 31 de maig de 2027). A comptar des de l'1 d'octubre d'enguany, si ja estiguera formalitzat. Així mateix, podrà realitzar-se una única pròrroga per a dos períodes lectius, d'octubre a maig.

El Centre Ocupacional Municipal Isabel de Villena, amb capacitat per a acollir a 55 persones d'entre 16 i 65 anys, ofereix formació laboral, experiències socials i formatives, atenció psicoterapèutica i activitats expressives, així com reunions amb famílies per a la seua formació, suport i orientació. També disposa de servici de transport i menjador. D'altra banda, el Centre Ocupacional Municipal Juan de Garay, amb capacitat per a acollir a 60 personas d’entre 16 y 65 anys, disposa dels mateixos recursos i servicis. Tots dos espais atenen de dilluns a divendres en horari de 10 a 17 hores.