Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Inicio obras plaza de Alfredo Candel - València

Vés enrere Inicio obras plaza de Alfredo Candel

Volver

En marxa la remodelació del jardí de la plaça d’Alfredo Candel i el trasllat de la zona de gossos existen a l’avinguda d’Aragó

El vicealcalde Sergi Campillo informa que “els treballs atenen una demanda històrica del veïnat i permetrà ampliar la zona infantil”

• Simulacre de la futura plaça d'Alfredo Candel, en el barri de Mestalla

21/12/2022

L'Ajuntament ha encetat hui les obres de remodelació del jardí de la plaça d'Alfredo Candel, al barri de Mestalla. Esta actuació compta amb un pressupost de 173.186,1 euros, i es preveu que es duga a terme en 4 mesos. Permetrà l’ampliació i reformulació de l’espai verd actual i el trasllat de la zona canina existent a l'avinguda d'Aragó, “atenent així a una petició molt demandada pel veïnat”, tal com ha explicat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo.
 

“No sols oferim una solució als problemes que donava l'actual zona de gossos, que generava queixes entre el veïnat i que es traslladarà a la mitjana de l'avinguda d'Aragó, sinó que també l’actuació que hui encetem permet guanyar una ampla i notable zona de jocs infantils inclusius i elements de cal·listènia per a afavorir la inserció de menors i la pràctica d'hàbits saludables entre la ciutadania”, ha assenyalat el vicealcalde en parlar d’estes obres del barri de Mestalla, en el districte de Pla del Real.

Sergi Campillo ha ressaltat que es tracta d'una obra “consensuada” amb l'associació de veïns Arabelia i l'AMPA del CEIP Mestalla, i ha qualificat la intervenció de “molt important” perquè supera els 173.000 euros i “permetrà resoldre un problema i donar nous usos a l’espai”.

Es preveu ampliar la superfície de la zona de socialització canina existent actualment en l'esmentat jardí, i que, una font abeurador per a gossos i bancs, es trasllade a la mitjana de l'avinguda d'Aragó, “una vella reivindicació del veïnat de la zona”, ha reiterat el regidor d’Ecologia Urbana. “A més s'habilitarà un espai de cal·listènia per a la pràctica d'exercici en la zona on s'hi situa l'actual zona de gossos, que serà traslladada a una zona més adequada i es protegirà la zona de jocs bio saludables amb una tanca per augmentar la seua seguretat respecte als més menuts”, ha conclòs després de recordar que l'objectiu municipal “és adaptar este tipus d'espais a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes”.

Recursos multimedia

Sergi Campillo