Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Humans fest - València

Vés enrere Humans fest

Volver

Igualtat signa un conveni amb la Fundació per la Justícia per a la celebració del festival internacional “Cinema i Drets Humans”

“Humans Fest” es celebrarà del 9 al 18 de juny amb activitats a Orriols, Patraix i Natzaret

• Cartell del festival "Humans Fest"

02/06/2022

La XIII edició del festival “Humans Fest. Festival internacional de Cinema i Drets Humans”, que organitza la Fundació per la Justícia de la Comunitat Valenciana, té com a temes centrals la migració i el refugi des d’una perspectiva antiracista i de gènere. En total, participaran una seixantena de produccions internacionals entre llargmetratges i curtmetratges de ficció i documentals. A més, hi haurà taules de debat, tallers i exposicions de fotoperiodisme per involucrar la societat valenciana en la reflexió sobre la defensa global dels drets humans.

 

A més, hi haurà també un taller documental en el qual participen persones migrants que viuen a València així com projeccions gratuïtes a l’aire lliure en la plaça de Patraix, la plaça del Santíssim Crist de Natzaret i la plaça de l’Ermita d’Orriols.

“Humans Fest” és un festival que va començar en 2008 i que ja porta 12 edicions, un certamen audiovisual de caràcter internacional que vol reforçar la implicació activa de la societat valenciana en la denúncia de les vulneracions dels drets humans arreu del món. A més, pretén promoure la cultura, la reflexió crítica i la formació sobre drets humans així com fomentar el voluntariat i la participació social.

L’Ajuntament, mitjançant la Regidoria d’Igualtat, col·laborarà amb la Fundació de la Justícia de la Comunitat Valenciana amb un conveni pel qual es compromet a atorgar una subvenció nominativa anual de 20.000 euros per a la celebració del festival.