Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Fira Ocupació València Activa - València

Vés enrere Fira Ocupació València Activa

Volver

Torna Fira Ocupació València Activa, la fira d’ocupació que porta les ofertes de treball de cent empreses a la plaça de l’Ajuntament

L’esdeveniment, que se celebrarà els dies 4 i 5 d’abril, permet tindre diverses entrevistes de treball en un matí en el mateix espai

• Cartell de la fira

29/03/2023

L’Ajuntament, a través de València Activa, organitza la tercera edició de la Fira Ocupació València Activa, un fòrum d’ocupació que se celebrarà a la plaça de L’Ajuntament el pròxim dimarts 4 d’abril, de 9 a 14 i de 16 a 18 hores, i el dimecres 5 d’abril, en horari de matí, i on participaran cent empreses. Es tracta d’un esdeveniment dirigit a les persones que busquen ocupació, aquelles que volen explotar al màxim les opcions del seu perfil professional o optimitzar el temps i tindre en un mateix matí diverses entrevistes de treball en un mateix espai.
 

Les persones que desitgen participar poden inscriure’s en la pàgina web de la Fira d’Ocupació València Activa fins al 2 d’abril, i hauran d’acudir el dimarts i dimecres, 4 i 5 d’abril, a la plaça de l’Ajuntament, a les 9 hores, amb diverses còpies del currículum i l’agenda enviada per l’organització amb les cites per a les entrevistes.

“Amb la Fira Ocupació València Activa portem les oportunitats al cor de la ciutat, volem impulsar l’ocupabilitat dels valencians i valencianes en connectar directament persones desocupades amb empreses que busquen augmentar la plantilla. Convertirem de nou un espai tan emblemàtic com la plaça de ’Ajuntament en una macro sala d’entrevistes, en què donarem l’oportunitat que es mereix al talent local”, ha apuntat el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán.

“La ciutat ha invertit la tendència de creació d’ocupació. Hi ha 24.000 persones més treballant que fa huit anys, en passar de 73.235 persones desocupades en febrer de 2015 a 49.171 en febrer de 2023. Això ens indica que més de 24.000 persones han recuperat el seu dret a llarg termini, però hem de continuar treballant perquè 49.171 persones troben la seua oportunitat. Per això impulsem iniciatives com Fira Ocupació València Activa”, ha assegurat el regidor.

En esta tercera fira d’ocupació participaran cent empreses de diferents sectors, com ara Aquaservice, Balearia, Belloré Logistics, Bienestar Familiar, Bonatel, Caixa Popular, Clece, Embutidos Martínez, Comboi Grupo, Grupo Eulen, Grupo Pavasal, FCC Equal, Illunion, Grupo Gastro Trinquet, Grupo Saona, Link Formación, Norauto, Obremo, Pollos Planes, Power Electronics, Sesame, Transvia o Voltereta.

Esta fira oferirà centenars d’ofertes d’ocupació actives. Els perfils que busquen les empreses són molt variats: administratiu/a, auxiliar d’infermeria, infermer/a, enginyer/a, informàtic/a, ajudant de cuina, cambrer/a, cuiner/a, atenció al client, orientador/a laboral o docent, entre altres. Igualment, es poden trobar ofertes d’ocupació per a perfils júnior o en cerca de pràctiques i altres ofertes per a perfils amb més experiència.

Este esdeveniment compta amb un espai destinat per realitzar entrevistes de treball de quinze minuts amb les empreses participants. A més, de manera simultània, en l’escenari es durà a terme un cicle de conferències sobre claus per millorar l’ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca d’ocupació, i taules redones amb professionals del sector. A més, es podran conéixer en l’escenari alguns dels servicis que oferix València Activa, com ara Treballem Iguals o Co-Crea-Te.

En este espai, València Activa acostarà els seus servicis a “la plaça més emblemàtica de la ciutat”: els i les assistents podran inscriure’s in situ en l’agència d’ocupació municipal i també es podrà accedir als servicis d’orientació personalitzada dirigits a persones en cerca activa d’ocupació i realitzar tallers d’entrevistes.

“La recuperació econòmica s’està produint a la nostra ciutat. Ens trobem davant les millors dades d’ocupació dels últims 17 anys. El dinamisme del mercat de treball que s’ha consolidat en els últims mesos és un clar símptoma de la millora. Sense cap dubte, es tracta de bones xifres, la qual cosa indica que anem pel bon camí, però hem de continuar treballant per generar més i millor ocupació, per això hem organitzat una nova edició d’esta FiraOcupacióValència Activa”, ha remarcat Sanjuán.