Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Feria de Artesanía - València

Vés enrere Feria de Artesanía

Volver

La Fira d’Artesania de Nadal s’ubicarà enguany en la plaça de l’Ajuntament “per mostrar el suport al xicotet comerç tradicional”

• Fira de l'Artesania

03/06/2021

L’Ajuntament atendrà la “històrica” petició de l’Associació d'Artesans Valencians (Arteval) de fer una fira d’Artesania de Nadal a la plaça de l’Ajuntament. Ho ha anunciat hui la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud, tras visitar la Fira de l’Artesania de Primavera de València, que reuneix a l’esmentada plaça a 26 artesans de la ciutat que acosten les seues obres i productes a la ciutadania.

 

La regidora Lucía Beamud ha manifestat el seu suport a esta mostra, també organitzada per Arteval en col·laboració amb la Conselleria de Comerç i l'Ajuntament de València, donat “el paper tradicional que té l'artesania a València”. I ha recordat que “molts d’estos oficis tradicionals són els que es desenvolupen entorn de la festa de les Falles”.

Beamud considera que d’esta manera “es donarà suport i es visibilitzarà al xicotet comerç tradicional de la ciutat de València i es mostrarà la importància de l’ofici artesà i dels professionals que amb el seu treball realitzen peces exclusives, personalitzades i de qualitat”. Així mateix, ha considerat que la plaça, amb l’arbre de Nadal, la il·luminació del consistori, els cavallets i amb esta tradicional fira “serà un reclam fantàstic per a atraure gent al centre i fomentar la compra de proximitat en este període tan important de vendes per al comerç de la nostra ciutat”.

La idea és que en esta fira de Nadal participen artesans de València i altres ciutats de la Comunitat Valenciana. “Un espai idoni on es podrà comprar el complement perfecte per als regals de Nadal com joieria, bijuteria, ceràmica, marroquineria, terrisseria, tèxtil, gravat, joguines, vidre... Tot producte de proximitat i fet a mà, una manera de donar suport als nostres artesans i comprar de manera responsable i ecològica”, ha apuntat Beamud.

Recursos multimedia

Ver álbum completo en Flickr

Lucía Beamud