S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Et trobe a faltar - València

Vés enrere Et trobe a faltar

Tornar

L’Ajuntament agraeix als xiquets i xiquetes la seua actitud davant la pandèmia amb una campanya on recorda que prompte podran tornar a jugar a les zones de jocs infantils públiques

2.500 cartells els recordaran que els seus jocs infantils també els troben a faltar

26/01/2021

Els xiquets i xiquetes de València trobaran en els pròxims dies als parcs infantils, que continuen tancats per la pandèmia, cartells que els donen les gràcies per la seua paciència i col·laboració en la situació de crisi sanitària que vivim. La campanya publicitària, executada per la Regidoria d’Ecologia Urbana a partir de la idea del col·lectiu “Estamos todas bien”, els recorda als menuts que prompte tornaran a jugar i que els parcs infantils també els troben a faltar.

 

La campanya ha estat realitzada per la dissenyadora Malota i està distribuint-se ja en 676 zones de jocs infantils de la ciutat, de les quals 254 són de la zona sud i altres 364 són de la zona nord mentre que 58 pertanyen a l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins. En total es penjaran uns 2.500 cartells i adhesius de diferents grandàries i formats.

La iniciativa va sorgir del col·lectiu ciutadà “Estamos todas bien”, que es va plantejar l’esforç i la responsabilitat que estan tenint els menuts de la ciutat de València davant la pandèmia i el tancament dels seus llocs d’esplai. Per això, la campanya els dóna les gràcies i desitja un prompte retrobament entre infants i jocs infantils.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha afirmat que “este virus necessita reduir tots els espais de socialització, que és l’única mesura possible fins que la vacuna estiga generalitzada”. Segons Campillo, “tot i que els xiquets i xiquetes no semblen grups que es contagien fàcilment, sí poden produir contagis creuats ja que trenquen els grups bambolla establerts a les escoles a més de produir possibles aglomeracions de persones adultes al voltant dels parcs infantils”.

La campanya estarà totalment instal·lada este pròxim cap de setmana, en què els xiquets i xiquetes de València trobaran que els seus tobogans, balancins i engronsadors també els troben a faltar. El vicealcalde ha donat les gràcies “als xiquets i xiquetes per la seua paciència. Està sent molt dur per als més menuts i, amb este cartell, els volem agrair el seu esforç. Volem transmetre’ls també esperança en el futur. Esperem poder jugar en un futur el més proper possible i tornar de nou als parcs infantils”.