Estacionamiento Almirante Cadarso Conde Altea - València

null Estacionamiento Almirante Cadarso Conde Altea

Tornar

Mobilitat Sostenible reordena l'estacionament dels carrers Almirall Cadarso i Comte d’Altea a petició de Bombers

La petició veïnal i del Departament de Bombers, Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil té per objectiu garantir l'accés i circulació dels vehicles d'emergència per estes vies.

• Emplaçament de la zona d'aparcament

05/09/2021

El servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València atendrà estos pròxims dies la sol·licitud realitzada pel Departament de Bombers, Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil i veïns i veïnes de la zona per a reordenar l'estacionament dels carrers Almirall Cadarso i Comte d’Altea amb l'objectiu de garantir els 3,5 metres d'ample que requereix la calçada per a l'accés de vehicles d'emergència, una circumstància que no es dona en estos carrers des de fa dècades, quan es va autoritzar en tots dos costats l'estacionament en cordó.

 

La petició veïnal i de Bombers suposa la supressió de tota una banda d'estacionament en cordó, però amb la finalitat que el canvi supose un benefici també per al veïnat, el servici de Mobilitat Sostenible ha previst substituir l'estacionament en cordó paral·lel al carril bici per estacionament en cordó per a motocicletes, aparcabicis i trams senyalitzats mitjançant línies grogues discontínues que permetran les parades momentànies de vehicles.

D'esta manera, a més de garantir el mínim ample requerit per a la circulació de vehicles d'emergència, s'ampliarà l'estacionament de motocicletes –molt demandat en la zona-, baixant-les de la vorera i ampliant l'espai per als vianants. De la mateixa manera, la instal·lació de forquetes de bicicletes en calçada anirà acompanyada de la seua supressió en les voreres, contribuint a alliberar-les d'obstacles. En el costat oposat es mantindrà l'actual espai d'estacionament en cordó per a cotxes i les places de motos que actualment existeixen es transformaran en places per a automòbils. Les reserves d'estacionament per a càrrega i descàrrega fins ara situades en cordó suprimit es traslladaran al costat oposat.

L'àmbit d'actuació concret se situa al carrer Almirall Cadarso, entre l'avinguda Regne de València i la Gran Via Marqués del Túria, i el carrer Comte d’Altea, entre Almirall Cadarso i Jacinto Benavente.