S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Espai Lidera - València

Vés enrere Espai Lidera

Tornar

València Activa presenta Espai Lidera, un lloc de trobada i referència per a dones valencianes

Naix a València un nou espai per a visibilitzar el lideratge i talent femení

• El nuevo Espai Lidera

13/10/2020

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, han presentat hui, al costat de la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, Espai Lidera, el nou punt de trobada i de referència per a dones de la ciutat de València posat en marxa des de València Activa. Es tracta d'un lloc “on el lideratge, l'emprenedoria i la formació són els protagonistes”.

 

Este nou espai, situat en la nova seu de València Activa (Guillem de Castro, 37), serà un lloc on les dones valencianes podran crear xarxes de treball, i on es visibilitzarà i posarà en valor el “talent femení”, connectant-lo i creant referents que afavorisquen la lluita contra el sostre de vidre. Este centre alberga un coworking, una sala de reunions, aules de formació, així com la Unitat d'Igualtat València Activa, tot un espai en el qual referenciar i potenciar el talent de les dones de la ciutat i des d'on es treballa per a tancar la bretxa de gènere.

Espai Lidera és un espai per a fomentar i visibilitzar el lideratge i el “talent femení”, un espai on tindran cabuda casos d'èxits de professionals valencianes, alhora que siga un espai que convide al networking entre dones perquè puguen “teixir xarxes que els permeten avançar i créixer” en les seues professions.

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha explicat que “fa uns anys vam veure que feia falta una xicoteta revolució per a continuar treballant per la igualtat de gènere des de l'Ajuntament de València i així va nàixer la plataforma Treballem Iguals i així naix Espai Lidera, un lloc de referència i inspiració per a les xiquetes i joves valencianes”.

Per part seua, la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que “volem que este espai s'òmpliga de persones talentoses i inspiradores. Des d'este lloc treballarem perquè la #igualtat laboral i salarial siga una realitat”.

“Amb Espai Lidera volem visibilitzar els casos d'èxit de dones que accedeixen a llocs de lideratge i impulsar polítiques perquè cada vegada siga menys excepcional que les dones estiguen en llocs de decisió", ha destacat Bernabé.

Amb la creació d'este centre de lideratge femení es fa un pas més en el marc de la plataforma Treballem Iguals, una iniciativa que pretén ajudar les dones a trencar el sostre de vidre, frenar la bretxa digital, ja que és la primera agència de desenvolupament que se centra exclusivament en les dones a Espanya, segons ha destacat la regidoria.

A més, a l'acte han assistit representants del patronat de la Fundació València Activa del Pacte per a l'Ocupació Ciutat de València, així com representants d’organitzacions empresarials i directives valencianes.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé