S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Escuelas Deportivas de Navidad - València

Vés enrere Escuelas Deportivas de Navidad

Tornar

Les Escoles Esportives de Nadal obrin el terme d’inscripció per diverses activitats entre les quals destaquen Escacs, Bàsquet, Esgrima i l'Hoquei

La regidora Pilar Bernabé destaca que estes activitats han sigut organitzades amb totes les mesures d'higiene i seguretat que estableix el protocol en material de prevenció enfront de la Covid-19”

• Escola esportiva d'Esgrima

10/12/2020

Les Escoles Esportives de la ciutat de València ofereixen els escolars entre 5 i 15 anys la possibilitat de realitzar activitats lúdiques i esportives durant les festes nadalenques. Els objectius d’esta “Escola de Nadal”, coordinada de manera conjunta per la Fundació Esportiva Municipal (FDM) i les federacions, “són completar la formació de l'alumnat de les Escoles Esportives amb la promoció de l'esport per a tots, i ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral, tal com ha explicat hui la regidora d’Esports, Pilar Bernabé.

 

La regidora ha indicat que amb esta iniciativa “també es fomenten valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip al mateix temps que les i els xicotets es diverteixen convivint amb altres menors de la seua edat”. “A més –ha afegit- en un any tan especial com este, la FDM de València i les Entitats esportives que habitualment gestionen les Escoles Esportives han volgut oferir de nou estes activitats organitzades amb totes les mesures d'higiene i seguretat que estableix el protocol en material de prevenció enfront de la Covid-19”, ha afegit.

 

Segons ha recordat l'edil, “els protagonistes principals d’esta proposta són els xiquets i les xiquetes que disposen d’una atractiva oferta que serà completada per diversos tallers i que es desenvoluparà sota la direcció de monitors i monitores titulades i en instal·lacions municipals, complint amb la màxima garantia de qualitat i seguretat”.

 

Es tracta d'una activitat inclosa en el Programa d'Escoles Esportives de València. Concretament, es desenvoluparan quatre projectes esportius situats en quatre instal·lacions esportives municipals amb activitats multi deporte organitzades per les Federacions i entitats col·laboradores de la FDM en Escacs, Bàsquet, Esgrima i Hoquei.

 

  • Complex Esportiu – Cultural Petxina (multi deporte, 60 places)

 

 Del 28 al 31 de desembre (4 dies)

 

  • Poliesportiu Benimaclet (bàsquet/esgrima, 60 places)

 

 23, 24, 28, 29 30 i 31 de desembre; 4 i 5 de gener (8 dies)

 

  • Poliesportiu Verge del Carme (hoquei, 60 places)

 

 24, 28, 29 30 i 31 de desembre; 4 i 5 de gener (7 dies)

 

Les inscripcions per a apuntar-se ja estan obertes, amb la possibilitat d'inscriure's només una setmana de les dues o ambdues. Els preus oscil·len entre els 55 i els 135 euros i alguns els centres ofereixen servei opcional de menjador.