Entierros beneficencia - València

Entierros beneficencia

Tornar

L’Ajuntament renovarà el contracte per a mantindre els enterraments de beneficència

• Façana del Cementeri General de València

09/06/2021

La Regidoria de Cementeris i Servicis Funeraris de l’Ajuntament de València renovarà el contracte per als enterraments de beneficència que es celebren a la ciutat de València. Es tracta d’un contracte que començarà el dia ú de gener de 2022 i que tindrà una durada de quatre anys amb un pressupost de 260.000 euros, IVA inclòs.

 

El regidor de Cementeris, Alejandro Ramon, ha afirmat que "renovar este contracte és fonamental perquè parlem d'un servici essencial per tal que les persones sense recursos disposen d'un soterrament amb la dignitat que mereixen".

Els coneguts com a “enterraments de beneficència” inclouen la prestació del servei de trasllat i posterior inhumació al Cementeri General de València de les persones sense sostre que moren al terme municipal de la ciutat.

El contracte de beneficència actualment en vigor ha permés la inhumació de 173 persones al Cementeri General de València des de l’any 2018 al 2020. L’any 2018 es van soterrar 61 persones; 42 persones en 2019 i 70 persones en 2020.