Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Encuesta LGTBI - València

Vés enrere Encuesta LGTBI

Volver

Més de 700 persones participen en l’enquesta del Pla Municipal per a la Diversitat Sexual i de Gènere de València

Beamud: “Des del govern municipal treballem per fomentar la ciutat dels drets, oberta i participativa”

• Han fet l'enquesta persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals o intersexuals que viuen a València

03/03/2022

Des de la Regidoria d'Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI de l'Ajuntament de València s'està elabaorant un estudi per conèixer les realitats i les necessitats de la població LGTBI+ amb l'objectiu de crear el primer Pla Municipal per a la Diversitat Sexual i de Gènere de València. Una de les parts de l’estudi consisteix en una enquesta que la Regidoria ha preparat per a conèixer de primera mà les necessitats del col·lectiu i que han completat, de manera totalment voluntària a través de la web municipal, més de 700 persones.

 

La regidora d'Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucía Beamud, ha valorat estes dades “de manera molt positiva”, ja que, segons ha explicat “és una xifra que ha superat les nostres expectatives”. Lucía Beamud ha explicat que “amb este nombre de persones participants podrem tindre una mostra molt representativa de les necessitats del col·lectiu LGTBI a la nostra ciutat i poder elaborar el Pla per a la Diversitat Sexual i de Gènere de manera molt més fidel a les necessitats de les persones”.

El Pla que s’elaborarà busca desenvolupar polítiques públiques adequades que donen resposta als interessos i les necessitats de la ciutadania de València quant a la diversitat sexual i de gènere. Per este motiu és “important” elaborar prèviament el diagnòstic participatiu de les realitats de la població LGTBI+ del municipi de València.

L’enquesta, que era per a persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals o intersexuals que viuen al municipi de València, es completava en línia de manera totalment anònima i ha servit per a conèixer l’opinió i la realitat del col·lectiu, de manera que es podrà millorar l'acció que desenvolupa l'Ajuntament de València en les seues polítiques LGTBI.

“Des del govern municipal treballem per fomentar la ciutat dels drets, oberta, participativa i on totes les persones són igual d’importants. Per això, esta acció, junt amb altres, com la pròxima apertura de l’Oficina Contra els Delictes d’Odi que obrirem en el barri del Carme són importants per a la llibertat i els drets de València”, ha conclós Lucía Beamud.

Recursos multimedia

Lucía Beamud