Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

EMCORP - València

Volver

L'ajuntament de València contractarà 111 persones amb un pla d'ocupació

Pla d'ocupació dirigida a persones desocupades de més de 30

• Es crearan 111 llocs de treball

16/05/2021

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, llança un pla d'ocupació (EMCORP) amb el qual 111 persones que s'incorporaran a treballar en dependències municipals durant 6 mesos. A més, ofereix formació, orientació i assessorament empresarial perquè a València les persones desocupades tinguen la seua oportunitat.

 

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha defensat que des del consistori "apostem per la creació d'ocupació de qualitat, i mostra d'això són estos plans que posem en marxa tots els anys per a afavorir la inserció laboral dels col·lectius que més ho necessiten.”

Es tracta d'un programa cofinançat per l'Ajuntament de València i LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, amb fons procedents del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), l'import total de la qual ascendeix a 1.662.125,43 euros.

Per a poder optar al programa els requisits són els següents: ser una persona desocupada de més de 30 anys, estar empadronada en el terme municipal de València i inscrita com a demandant d'ocupació en Espai Labora.

La previsió és contractar més d'un centenar de persones aproximadament, de diferents perfils professionals, per a la realització d'obres o serveis d’interés general en diferents serveis municipals, com advocats/as, arquitectes/as, tècnics/as d'electricitat o preimpressió, o jardiners/as, entre altres. A més, dels contractes laborals directes en dependències municipals el pla contempla, a més de la contractació, orientació laboral, coaching i assessorament especialitzat i suport en emprenedoria.

Pel que fa a emprenedoria, els beneficiaris i beneficiàries poden rebre atenció personalitzada en els Punts d'Atenció a l'Emprenedoria; o començar la seua activitat empresarial en els nostres centres de coworking ‘Petxina’ i Co-Create.

D'igual manera, amb este pla les persones beneficiàries disposaran d’un assessorament de qualitat en els centres de ‘Barris per l´Ocupació’, on tindran un servei d'informació dels nostres recursos i programes i amb personal tècnic d'orientació que els guiarà en el procés de cerca d'ocupació.

.

Recursos multimedia

Tall de veu de Pilar Bernabé