Dispositivo tráfico carrera Marta Fernández - València

Dispositivo tráfico carrera Marta Fernández

Tornar

L’Ajuntament prepara un dispositiu per acollir la III Carrera Marta Fernández de Castro este diumenge

L’avinguda de França, entre els carrers de Menorca i d’Eivissa, romandrà tancada entre les 5 i les 11 hores el dia 13 per l’esdeveniment esportiu

• Itinerari de la carrera

11/06/2021

La tercera edició de la carrera Marta Fernández de Castro que tindrà lloc este diumenge, dia 13, acollirà 1.400 participants que eixiran en dos tandes —700 a les 8.30 hores i altres 700 a les 9 hores— i faran el següent recorregut: avinguda de França, carrer de Menorca, pont de l’Assut de l’Or, carrer d’Eduardo Primo Yúfera, carrer de les Moreres, avinguda de l’enginyer Manuel Soto i carrer de Joan Verdeguer fins arribar a la meta de nou, a l’avinguda de França. Per altra banda, de 10 a 10.20 hores tindran lloc les carreres infantils en la zona de meta, a l’avinguda de França, entre els carrers d’Eivissa i de Menorca.

 

El mateix diumenge 13, des de les 5 hores fins a les 11 hores, romandrà tancada l’avinguda de França entre els carrers de Menorca i d’Eivissa, en ambdós sentits, per al muntatge i desmuntatge de l’eixida i meta. Des del carrer de les Moreres fins a l’avinguda de l’enginyer Manuel Soto, la carrera anirà en sentit contrari al de la circulació, amb la qual cosa l’altre sentit quedarà obert al trànsit rodat.

A més, al carrer de Joan Verdeguer, des del carrer d’Eivissa fins al de Menorca, s’habilitarà un carril per garantir l’accés tant al veïnat com als propietaris de garatges. Per últim, a la rotonda del carrer d’Antonio Ferrandis es permetrà la circulació per realitzar el gir cap a l’avinguda del Professor López Piñero i s’habilitarà un accés controlat per voluntaris i seguretat a l’entrada i l’eixida de l’aparcament de l’Oceanogràfic.