Dispositivo tráfico carrera Dona i San Marcelino - València

null Dispositivo tráfico carrera Dona i San Marcelino

Tornar

L’Ajuntament de València prepara un dispositiu de trànsit per a les carreres populars del pròxim cap de setmana

• La Carrera de la Dona, al Passeig Marítim

09/09/2021

València acollirà este cap de setmana la “XVI Carrera de la Dona” i la “XLIV Volta a peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre”. Per este motiu, el consistori ha preparat un dispositiu de trànsit i de desviament de les línies de l’EMT en els barris afectats.

 

La carrera de la dona es celebra dissabte 11 de setembre, a partir de les 19:00 hores, pels carrers del districte dels Poblats Marítims. Es tracta d’un esdeveniment en el qual s’esperen uns 4.000 participants que aniran eixint, en torns de 600 persones cada 20 minuts, des del carrer de José Ballester Gozalvo sentit sud fins arribar a la meta situada al Passeig de Neptú. L’hora de finalització de l’esdeveniment està programada sobre les 22:00 hores.

Així, el trànsit sentit sud des del carrer de José Ballester Gozalvo estarà tallat des de les 15 hores i igualment estarà prohibit estacionar en alguns trams des de les huit del matí. Per la seua banda, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) tallarà el servici de les línies que circulen pel carrer d’Eugènia Vinyes, José Ballester Gozalvo i Isabel de Villena des de les 18:30 hores fins al final del servici de dia. Igualment, les línies del tramvia que circulen pel carrer d’Eugènia Vinyes i Doctor Lluch també s’hi voran afectades per la carrera i es tallarà el servici durant la competició.

El trànsit als Poblats Marítims quedarà completament restablit a les 22 hores de la nit.

XLIV Volta a peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre

D’altra banda, diumenge 12 de setembre tindrà lloc la Volta a peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre, inclosa al circuit de carreres populars que organitza la Fundació Esportiva Municipal, i on s’espera la participació d’uns 2.000 corredors i corredores.

Les dos eixides de la carrera, previstes a les 08:30 i a les 08:50h, tindran lloc a l’avinguda de Tres Creus, entre els carrers de Campos Crespo i Pintor Agrassot. La carrera transcorrerà per Camí Nou de Picanya, carrer de l’Arquitecte Segura de Lago, Campos Crespo, Sant Vicent Màrtir, Salvador Perlés, Pius IX, rotonda del Camí Vell de Picassent i plaça de Santo Domingo de Guzmán per acabar de nou en l’avinguda de Tres Creus a l’altura de l’aparcament del cementeri.

Així, a partir de les 05 hores de la matinada es tallarà el trànsit de l’avinguda de Tres Creus des de la rotonda del Camí Nou de Picanya i Gaspar Aguilar per al muntatge de l’eixida de la carrera. Per la seua banda, el trànsit del Camí Nou de Picanya d’entrada no es tallarà en la seua totalitat sinó que compartirà calçada amb la carrera.

Per a més informació, consulteu els desviaments i afeccions al trànsit als canals informatius de l’Ajuntament de València.