Dia de la Dona Festival - València

null Dia de la Dona Festival

Tornar

La 4ª edició del "Dia de la Dona Festival” es podrà seguir en línia través de la web de Visit València i xarxes socials

Enguany, es realitzarà el 6 de març a les 17.00 hores, dos dies abans del Dia internacional de les dones, intentant visibilitzar a les dones artistes, cantants i dj’s

Cartell anunciador del Dia de la Dona Festival

• Cartell anunciador del Dia de la Dona Festival

04/03/2021

El Regidor de Turisme i Internalització, Emiliano García ha participat este matí en la presentació de la 4ª edició del Festival “Dia de la Dona Festival”, que a causa de la situació sanitària es realitzarà en un format únic i pioner, amb l'emissió d'actuacions d'artistes i dj’s, que ja han sigut gravades i es podrà seguir a través de la pàgina web de Visit València i les xarxes socials. “Hem decidit no parar i celebrar esta edició d'una manera responsable. Per a nosaltres és essencial que este projecte continue fent camí i història, però sense comprometre la salut dels nostres ciutadans”.

 

Este esdeveniment està organitzat per la Federació d'Oci, Turisme de la Comunitat Valenciana (FOTUR), juntament amb l'Associació de Productors i Dj’s, i amb la col·laboració, de l'Ajuntament de València, Turisme Comunitat Valenciana i la Societat General d'Autors i Editors (SGAE).

Es tracta d'un festival pioner en tot el país, ja que és l'únic a esta escala (característiques i dimensions) que se celebra amb un cartell compost íntegrament

per dones artistes de tot el país. Enguany, es realitzarà el 6 de març a les 17.00 hores, dos dies abans del Día internacional de les dones, intentant visibilitzar a les dones artistes, cantants i dj’s.

García ha destacat que “amb este esdeveniment volem reivindicar el paper de les dones en l'esfera pública, representades per les dones artistes, cantants i DJs”. El regidor ha afirmat que des del consistori “treballem per a continuar sent una ciutat model quant a diversitat i paritat, una ciutat oberta, dinàmica i compromesa. Hem d'assegurar dia a dia la representació de les dones en tots els àmbits i per això reivindiquem hui ací el seu paper”.

Recursos multimèdia

Emiliano García