Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Deutsche Telekom València - València

Vés enrere Deutsche Telekom València

Volver

L'alcalde es reunix amb una delegació de l’empresa Deutsche Telekom, que ha anunciat l'obertura a València d'un centre tecnològic per a la seua expansió a Espanya

T-Systems, filial de la multinacional, serà la responsable de l'obertura del nou hub de Deutsche Telekom IT a València

• El nou hub tecnològic té l'objectiu de convertir-se “en un centre de referència a nivell mundial"

26/04/2023

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor delegat de Desenvolupament Econòmic, Borja Sanjuán, s'ha reunit este dimecres amb una delegació de l'empresa multinacional Deutsche Telekom, que ha anunciat l'obertura a la nostra ciutat d'un centre tecnològic des del qual preveu pilotar l'expansió de la seua activitat per tot el territori estatal. Tal com han donat a conéixer els representants de l'empresa a l'alcalde i al delegat d'Economia, T-Systems té previst crear 500 lloc de treball a Espanya d'ací a finals d'any, i aproximadament el 10% d'estes noves contractacions seran a València.
 

L'alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor d'Economia, Borja Sanjuán, s'han reunit amb els representants de Deutsche Telekom Peter Leukert, CIO de Deutsche Telekom i CEO de Deutsche Telekom IT, i Osmar Polo, director de T-Systems Ibèria, els quals han fet públic el seu projecte d'inversió a la ciutat, en concloure la trobada a l'Ajuntament.

El gegant tecnològic preveu inaugurar un nou Centre de Valor de Deutsche Telekom IT a València que estarà operat per T-Systems Ibèria, la filial de servicis de digitalització per a empreses i administració pública del grup, que emprarà quasi 400 experts tecnològics. El nou hub tecnològic té l'objectiu de convertir-se “en un centre de referència a nivell mundial, que combine el talent internacional i local, per a crear valor per a l'empresa i els seus empleats, així com per a la comunitat local i el país”, tal com han explicat. Per a la fase d'arrancada de les seues operacions, el nou centre ja ha incorporat 300 enginyers. A més, T-Systems té previst crear 500 lloc de treballs a Espanya d'ací a finals d'any, i aproximadament el 10% d'estes noves contractacions seran a València, amb focus en perfils tecnològics com a desenvolupadors, DevOps, scrum màsters i experts en anàlisis de dades i test automotion.

L'oficina de València s'integrarà dins de la xarxa de Centres de Valor que T-Systems té a Espanya, que també s'integrarà en la xarxa internacional de Centres de Valor de Deutsche Telekom, amb seus a Alemanya, Grècia, Hongria, Eslovàquia, Polònia, República Txeca i l'Índia.

Els responsables de l’empresa han detallat els objectius de desenvolupament de la companyia a la nostra ciutat i la seua projecció a la resta de l'àmbit estatal, en el marc de les iniciatives de desenvolupament i innovació. El CIO de Deutsche Telekom i CEO de Telekom IT, Peter Leukert, ha explicat que “com a centre digital, científic i cultural d'Espanya, València encaixa perfectament amb el nou hub tecnològic del grup”, i ha assegurat que València és, “amb un nombre significatiu d'universitats i una comunitat internacional diversa, una ubicació prometedora; i esperem una cooperació productiva amb els experts locals i els joves professionals”.

Recursos multimedia

Ver álbum completo en Flickr