Cursos de idiomas - València

Cursos de idiomas

Tornar

Joventut obri el termini d'inscripció per als cursos d'idiomes

Els cursos formatius i grups de conversa es realitzaran durant els mesos de març a maig

15/03/2021

La Regidoria de Joventut ha obert el termini d'inscripció dels cursos del Club d'idiomes, una iniciativa per a facilitar que els i les joves de València puguen aprendre idiomes de manera gratuïta mitjançant cursos formatius i de conversa en anglés i valencià. El període d'inscripció estarà obert fins al 22 de març.

 

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, oferix cursos d'anglés i valencià per a donar suport als joves que vulguen aprendre, millorar i perfeccionar estos idiomes, així com millorar les opcions d'ocupabilitat, mobilitat o superació dels exàmens oficials. Estos cursos es duran a terme durant el període març i maig en horari de vesprada, perquè les persones interessades els puguen compaginar amb els estudis o el treball.

Els cursos de valencià oferits són nivell B2 i C1, mentre que els cursos d'anglés són nivell B1, B2 i C1. Els grups de conversa en tots dos idiomes també disposen de diferents nivells i seran dividits per edats i nivells. Tant els cursos formatius com els grups de conversa, que començaran a la fi de març i finalitzaran el 31 de maig, es duran a terme per mitjà de classes virtuals, utilitzant plataformes de videoconferència.

La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “som molt conscients que la formació en idiomes és una competència que cada vegada és més demandada en el mercat laboral, per això posem a la disposició de les persones joves de la ciutat cursos gratuïts, per a promoure la igualtat d'oportunitats”.

INSCRIPCIONS I CONCESSIÓ

Segons ha indicat la regidora, aquelles persones que desitgen inscriure's el podran realitzar a través de la pàgina web de la regidoria de Joventut www.joventut-valencia.es. Els qui desitgen participar s'inscriuran per a un sorteig de places. El període d'inscripció per al sorteig estarà obert fins al 22 de març a les 10 hores. Les places se sortejaran quan el nombre de sol·licitants d'una activitat siga superior al de places disponibles. El sorteig es realitzarà el dia 22 de març a les 12 hores. Les persones que desitgen participar hauran de viure, estudiar o treballar en el municipi de València. La regidoria de Joventut emetrà el corresponent diploma acreditatiu d'assistència i aprofitament del curs.