Cortes tráfico por obras - València

Cortes tráfico por obras

Tornar

El Pont de les Flors romandrà tancat durant una setmana per obres del Cicle Integral de l’Aigua

Les obres connectaran les canonades arterials de Ciutadella i Jacinto Benavente

• El Pont de les Flors

25/06/2021

El Cicle Integral de l’Aigua enceta dilluns uns treballs que comportaran el tancament total del Pont de les Flors des dels seus tres accessos, Ciutadella, Navarro Reverter i l’accés des del sud per Jacinto Benavente i la Plaça d’Amèrica, durant una setmana aproximadament. Les obres consisteixen en la connexió de les canonades arterials que uneixen la Ciutadella i Jacinto Benavente, que han hagut de ser substituïdes en la seua totalitat.

 

El tancament total del Pont de les Flors durarà una setmana. Posteriorment, i durant tot el mes de juliol, les obres continuaran però s’obriran els accessos des de Ciutadella i Navarro Reverter. L’accés sud, però, es mantindrà tancat fins acabar les obres, previstes per a finals del mes de juliol.

Plaça de Manuel Sanchis Guarner

D’altra banda, les obres del Cicle Integral de l’Aigua que en estos moments s’estan executant a l’avinguda de Peris i Valero en direcció a Ausiàs March també inicien nova fase dilluns 28 de juny. Esta fase implicarà deixar dos carrils lliures a la circulació en la plaça de Manuel Sanchis Guarner en direcció cap al pas elevat de Giorgeta, així com l’estretiment de calçada a l’altura de Peris i Valero sentit carrer de les Filipines que es durà a terme, previsiblement, cap a la meitat de la setmana.

Cardenal Benlloch-Arts i Oficis

D’altra banda, també a partir de dilluns 28, l’avinguda del Cardenal Benlloch mantindrà un únic carril lliure per al trànsit en direcció cap al carrer de Clariano, i a l’altura del carrer Arts i Oficis, també per obres. Estos treballs tindran una durada prevista fins al 9 de juliol.

També fins al 30 de juliol estarà tancada la via de servici de l’avinguda del Doctor Peset Aleixandre, entre els carrers Francesc Tàrrega i Pare Tena, en sentit cap a Primat Reig. El desviament de l’EMT es farà pel carrer de l’Horticultor Bosch.