Concurso de microrrelatos - València

Concurso de microrrelatos

Tornar

El Dia del Llibre, 23 d’abril, conclou el termini per participar en el concurs de microrelats de les Biblioteques Municipals

La regidora d’Acció Cultural recorda que esta iniciativa “s’emmarca en un programa d’activitats de foment de la lectura per a tota la ciutadania”

• Biblioteca de Benimaclet

15/04/2022

El termini per participar en el concurs de microrelats, convocat per les Biblioteques Municipals “per acostar estos equipaments públics a la ciutadania i servir d’estímul a la inquietud creadora”, termina dissabte 23 d’abril, el Dia Internacional del Llibre. La regidora d’Acció cultural i responsable d’estos “contenidors de cultura i espais de convivència”, Maite Ibáñez, ha convidat hui totes les persones majors de 15 anys “amb afició per l’escriptura perquè participen d’este certamen “que forma part del conjunt d’activitats que des de la xarxa de biblioteques de l’Ajuntament es porta a terme per tal de contribuir al foment de la lectura i la creativitat literària”.

 

La regidora d’Acció Cultural ha recordat que al voltant del Dia Internacional del Llibre les Biblioteques Municipals han organitzat exposicions, xerrades, tallers d’escriptura creativa, concerts, jocs de taula o clubs de lectura, i ha explicat que l’esmentat concurs s’emmarca en este programa d’activitats “de foment de la lectura amb una programació oberta a tota la ciutadania”.

Pel que fa al concurs, ha destacat que les obres que es presenten podran estar escrites en valencià o castellà, i hauran de comptar amb un títol de no més de 10 paraules, i un màxim de 200 paraules al cos del relat. A més, estes peces han de fer referència a algun aspecte relacionat amb les biblioteques.

La presentació es pot fer via correu electrònic a l’adreça bibliotecasmunicipales@valencia.es. I el premi consistirà en un lot de llibres, quatre entrades per assistir a una obra al Teatre El Musical o La Mutant, i 100 euros en material de papereria.

Maite Ibáñez ha reiterat que “les biblioteques municipals són centres culturals actius que també fomenten la trobada comunitària i la solidaritat”. En este sentit, ha recordat que després del Dia del Llibre, impulsaran mercats ambulants de llibres, per a recaptar fons a favor de Save de Children.

Per últim, la regidora ha indicat que enguany les biblioteques tornaran a col·laborar amb la Fira del Llibre, que tindrà lloc del 28 d’abril al 8 de maig als Jardins de Vivers, “amb un estand preparat per al públic infantil i juvenil, i tallers d’animació lectora”.