S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Cheque escolar - València

Vés enrere Cheque escolar

Tornar

Divendres conclou el termini per a sol·licitar el xec escolar

L’import màxim mensual del xec serà de 120 euros amb un límit d’onze mensualitats

• El xec escolar finança les despeses derivades de l’escolarització de menors

23/05/2022

Divendres 27 de maig conclou el termini per sol·licitar les ajudes del Xec Escolar que enguany atorgarà l’Ajuntament de València amb un pressupost de 3’7 milions d’euros. Estes ajudes finançaran les despeses derivades de l’escolarització dels i les menors durant el període escolar 2022-2023 i les activitats desenvolupades durant el mes de juliol de 2023. I l’import màxim mensual del xec serà de 120 euros amb un límit d’onze mensualitats.

 

Segons les bases d’esta convocatòria, podran concórrer a les ajudes els menors escolaritzats en educació infantil que hagen nascut amb posterioritat a l’1 de gener de 2017, d’edats compreses entre 0 i 6 anys, o que estiga previst que nasquen amb anterioritat al 31 de desembre de 2022. Tant el xiquet o la xiqueta com els pares i mares o, si escau, els seus representants legals han d’estar empadronats al terme municipal de València. I a causa de la gratuïtat de l’ensenyament, s’exceptuen els menors escolaritzats en centres públics, amb concert educatiu ple o que ocupen una plaça sostinguda íntegrament amb fons públics.

La dotació pressupostària destinada a esta convocatòria és de 3.707.000 euros. L’import màxim mensual del xec serà de 120 euros amb un límit d’onze mensualitats. I en cap cas, l’import mensual de l’ajuda podrà superar les despeses ocasionades. Així mateix, les ajudes del Xec Escolar no cobriran les despeses originades fora del període i horari escolar: activitats extraescolars, el menjador, els llibres, el material escolar o la matrícula, entre d’altres.

Pel que fa a les sol·licituds, estes es poden presentar en els registres físics municipals, en el registre electrònic o mitjançant els sistemes previstos en la llei, entre els quals les oficines postals o els registres oficials de l’Administració General de l’Estat i la Generalitat.

La ciutadania pot consultar les bases i descarregar els formularis en la seu electrònica municipal https://bit.ly/3vtoSX7.