S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Centro salud Tres Forques - València

Vés enrere Centro salud Tres Forques

Tornar

Comencen les obres del nou centre de salut de tres forques

La vicealcaldessa destaca la tasca reivindicativa de l'associació de veïns i creu que amb esta actuació avança el model de ciutat 15’

• Centre de salut Tres Forques

10/03/2021

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha visitat este matí les obres del nou centre de salut de Tres Forques, juntament amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló; la directora general d'Infraestructures Sanitàries, Carmelina Pla; i el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán.

 

Les obres, que comencen hui, tindran una durada de 17 mesos i comportaran una inversió de 3,3 milions d'euros en el barri. Sandra Gómez ha valorat la tasca duta a terme per l'associació de veïns del barri i pel seu president, Antonio Góngora, per a reivindicar una infraestructura “vital per garantir la qualitat de vida en els nostres barris”.

A més, ha remarcat que, amb la pandèmia, “l'atenció primària s'ha convertit en el pilar de la sanitat”. Per això, ha assenyalat que és “prioritari acabar estes dotacions públiques”. La vicealcaldessa ha agraït també a la Generalitat que “complisca la paraula donada” i ha recordat que “el president de la Generalitat, Ximo Puig, es va comprometre personalment amb els veïns i veïnes i hui les obres són una realitat”.

Igualment Gómez ha destacat que, amb estes actuacions que consoliden les dotacions públiques, també s'avança en el model de ciutat 15 minuts sobre la qual treballa l'àrea municipal d'urbanisme.

Recursos multimèdia

Sandra Gómez