Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Censo electoral Parlamento Europeo - València

Vés enrere Censo electoral Parlamento Europeo

Volver

L’Ajuntament exposa a partir de hui el cens electoral per tal que puga ser consultat per la ciutadania

• L'Ajuntament romandrà obert del 22 al 29 d'abril per a la consulta del cens electoral

20/04/2024

  • La Casa Consistorial romandrà oberta tots els dies del 22 al 29 d’abril
  • Les dades censals pròpies també podran ser consultades a partir de dilluns en la pàgina web

L’Ajuntament de València romandrà obert tots els dies del 22 al 29 d’abril per a la consulta pública del cens electoral de les pròximes eleccions al Parlament europeu del 9 de juny i, si escau, per poder presentar una reclamació.

Els dies i horaris de la consulta pública són els següents:

De dilluns, 22 d’abril , a divendres, 26 d’abril: De 08:30 a 14:00 i de 14:30 a 19:30 hores.

Dissabte, 27 d’abril, i diumenge, 28 d’abril: de 9 a 13:30 hores.

Dilluns, 29 d’abril: De 08:30 a 14:00 i de 14:30 a 19:30 hores.

El cens electoral estarà exposat a la Casa Consistorial i, més concretament, a l’oficina ubicada al carrer del Periodista Azzati. L’horari abans esmentat és només per a la consulta pública del cens electoral i, si és el cas, per poder presentar les reclamacions oportunes.

L’Ajuntament disposa de formularis i mantindrà obert un registre per tal que la ciutadania presente reclamacions sobre les seues pròpies dades censals davant l’Oficina del Cens Electoral de València. Per poder fer una reclamació, cal que la persona que presente l’al·legació aporte la documentació acreditativa. L’Ajuntament remetrà les reclamacions rebudes a l’Oficina del Cens Electoral.

Les dades censals pròpies també podran ser consultades en la pàgina web de l’Ajuntament de València sense necessitat de signatura o DNI electrònic. Les reclamacions, però, hauran de registrar-se de forma presencial en les oficines de l’Ajuntament o telemàticament a la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística (INE) amb certificat digital o cl@ve.

Per poder estar inscrit en el cens electoral de València, cal que els ciutadans i ciutadanes estiguen empadronats al terme municipal i inclosos al cens electoral vigent, que hagen nascut abans del 10 de juny de 2006, que tinguen la nacionalitat d'algun estat membre de la Unió Europea o que, tenint-la, siguen residents a l'estranger i figuren en el cens de residents absents.