Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Cases de Bàrcena médico - València

Vés enrere Cases de Bàrcena médico

Volver

L’Ajuntament de València demana a Sanitat habilitar atenció mèdica en les Cases de Bàrcena

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, i la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, han visitat el consultori mèdic habilitat al nou edifici consistorial

• L’Ajuntament ha rehabilitat un immoble de 379 metres quadrats que acull l'alcaldia del poble

19/01/2022

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha visitat el nou consultori mèdic de les Cases de Barcena, junt amb la secretària autonòmica de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, i amb l´alcalde de les Cases de Bàrcena, Javier Riera. Es tracta d’un consultori mèdic nou, habilitat en l’alcaldia d’este poble, una alcaldia que ha obert recentment d’esprés que l’Ajuntament de València haja rehabilitat per complet un immoble de 379 metres quadrats en el centre de la pedania. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha afirmat que “per fi, les Cases té un edifici propi d’alcaldia que ara ha d’omplir-se amb tota una sèrie de servicis, entre ells, l’atenció mèdica”.

 

En la visita de hui els distints responsables polítics han comprovat que les instal·lacions “són adients i adequades per a acollir i prestar el servici mèdic bàsic als habitants d’esta població amb totes les garanties necessàries”. Tal i com han avançat Beamud i Navarro, s’estudiarà poder oferir esta atenció un dia a la setmana. “La intenció és poder donar servici especialment a les persones majors, a qui els costa més realitzar desplaçaments fins a València, i facilitar-los la renovació de les receptes, les medicions de la tensió, el control dels nivells del sucre, o prestar-los atenció sobre dolències o malalties lleus”, ha destacat Lucía Bemud.

Per la seua banda, Isaura Navarro, ha destacat que el Departament de Salut del Clínic, el que correspon a la zona, pot encarregar-se de prestar este servici, i ha emplaçat a treballar este aspecte després de l’actual pic de contagis de la variant omicron del covid19, que està carregant de manera considerable l’Atenció Primària. 

Per la seua banda, Javier Riera, ha dit que “ara que tenim un edici municipal en condicions, el nostre objectiu és dotar-lo dels màxims servicis possibles perquè els veïns i veïnes de les Cases tinguen una millor qualitat de vida; en esta línia és en la que estem treballant des de l’Ajuntament i és per això que es va programar la visita d'Isaura Navarro, de manera que ratifiquemel nostre compromís de portar els servicis sanitaris mínims a les Cases”, ha conclós.

Recursos multimedia

Lucía Beamud