S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Cartel temporada playas - València

Vés enrere Cartel temporada playas

Tornar

La il·lustració de Paco Roca ‘L’Edén està a València’ convida la ciutadania a gaudir de les platges de la ciutat

Giuseppe Grezzi ha presentat el cartell de la temporada de Platges 2021 junt amb el seu autor, Paco Roca

• Cartell de la temporada de platges 2021 de València

01/07/2021

‘L’Edén està a València’ és el lema que il·lustra el cartell dissenyat pel dibuixant Paco Roca per a anunciar la temporada de platges de la ciutat, que es prolongarà fins al pròxim 15 de setembre. El regidor Giuseppe Grezzi i l'il·lustrador valencià han presentat este matí este cartell a la platja del Cabanyal, “per a convidar la ciutadania i visitants a gaudir d’este espai que, anunciat com un paradís terrenal, compta amb un dispositiu especial que inclou novetats de servici, i que mantindrà pautes per a la prevenció i contenció de contagis de covid-19”.

 

El regidor de Platges, Giuseppe Grezzi, ha explicat que en encarregar este treball a Paco Roca “l'objectiu era que el dibuixant fera un joc amb el seu magnífic últim treballe ‘Retorno al Eden’, que precisament té com a portada una il·lustració situada en la desapareguda platja de Natzaret”. “Esta platja va ser el paradís per a moltes famílies i les platges que tenim en l'actualitat són el paradís per a moltes altres i per això cal gaudir-les, cuidar-les i preservar-les”, ha afegit.

Concretament, el cartell ‘L’Edén està a València” recrea una imatge de les platges de la ciutat amb l'estil personal de l'autor d'obres com a Arrugas’, ‘Los Surcos del Azar’, ‘El Invierno del Dibujante’, ‘La Casa’ o su reciente ‘Regreso Al Edén’. En paraules de Paco Roca, “representa el que són les platges de la ciutat, amb el seu ambient festiu i tan valencià, que és un xicotet edén i que tant hem trobat a faltar els i les valencianes durant l'últim any”.

El cartell es podrà veure, a partir del pròxim dilluns, en diferents suports publicitaris. La Regidoria de Platges ha publicat un nombre limitat d'exemplars, i qui ho desitge pot recollir un, gratuïtament, en el servei de Bibliomar, emplaçat a la platja del Cabanyal, de dilluns a divendres en horari de 10 a 15 hores.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Giuseppe Grezzi
Paco Roca