S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Campanades de Cap d'Any - València

Vés enrere Campanades de Cap d'Any

Tornar

València prepara una festa en la plaça de l’Ajuntament per a la nit de Cap d’Any

• La nit de Cap d'Any hi haurà pirotècnia i música en la plaça de l'Ajuntament

27/12/2022

València viurà una festa la nit de Cap d’Any a la plaça de l’Ajuntament. El consistori ha previst un seguit d’activitats tant per a les campanades infantils que se celebraran a les dotze del migdia del 31 de desembre com per a la nit de Cap d’Any. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha celebrat que “torne la nit de Cap d’Any a la plaça de l’Ajuntament després de dos anys, tant les campanades per als més menuts a les dotze del matí com les tradicionals campanades nocturnes que va impulsar este govern a la plaça amb música i focs artificials”.
 

Tot i això, Galiana ha demanat “prudència a les persones que s’acosten a la plaça per tal de gaudir d’una nit festiva i segura”. Per al regidor, “València torna a ser una ciutat atractiva a Nadal tant per la part festiva com per la part comercial. Gaudim entre totes i tots d’esta entrada d’any”.

Així, la festa del darrer dia de l’any començarà a les 11:00 hores del matí amb un espectacle de contacontes, màgia, animació i titelles de la companyia Disparatario i la música de Lalusi. Al migdia se celebraran les campanades infantils, a les quals estan convidats i convidades tots els xiquets i xiquetes de València.

Ja de nit, la festa començarà a les 22:30 hores amb les actuacions dels DJ Ele Dj i Paulens i els focs artificials de la pirotècnica Tomás. A la mitjanit, el rellotge de la Casa Consistorial tocarà les dotze campanades i donarà pas a l’any 2023.

Amb la festa d’enguany, la ciutat recupera la normalitat plena en la celebració del Nadal i de la nit de Cap d’Any després de dos anys de restriccions. Amb la fi de l’any 2022, València diu adéu a la capitalitat del disseny, que s’ha celebrat en l’any que ara acaba.

Recursos multimèdia

Carlos Galiana