Campaña uso del valenciano comercios - València

Campaña uso del valenciano comercios

Tornar

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes a l’ús del valencià als comerços de la ciutat

• Distintiu per als comerços beneficiats

04/04/2022

Fins al 19 d’abril està obert el termini per a sol·licitar les ajudes que atorga l’Ajuntament de València per fomentar l’ús i la promoció del valencià als comerços de la ciutat. Podran participar xicotetes empreses, microempreses, empresaris autònoms, societats civils i comunitats de béns amb un establiment comercial al terme municipal de València. Els beneficiaris podran obtindre fins a un màxim de 2.000 euros.

 

Amb estes ajudes, les persones sol·licitants poden finançar cursos de valencià per a la seua plantilla, la retolació interior i exterior de les botigues així com la dels vehicles associats al negoci, anuncis als mitjans de comunicació, publicitat i cartelleria impresa, la creació o la millora de la identitat corporativa empresarial, la creació i traducció de pàgines web i aplicacions mòbils i les cartes de menú dels restaurants.

El muntant global de les ajudes ascendeix a 47.500 euros i les accions subvencionables han d’haver estat realitzades entre l’1 de setembre de 2021 i el 30 de juny de 2022.

Les bases i les instàncies necessàries per sol·licitar les subvencions estan disponibles en l’adreça https://bit.ly/3LIlCwf de la seu electrònica municipal.