Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Campaña Navidad 2021 - València

Vés enrere Campaña Navidad 2021

Volver

La Campanya de Nadal recupera Expojove i suspén la festa nocturna de Cap d'Any a la plaça de l’Ajuntament

Carlos Galiana ha indicat que “es tracta, sobretot, d'activitats a l'aire lliure dirigides al públic familiar, repartides pels barris i els pobles de la ciutat, atenent sempre als protocols que decreten les autoritats sanitàries competents”

• Festa de Cap d'Any 2020 per a les famílies a la plaça de l'Ajuntament

09/12/2021

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha presenta en roda de premsa la campanya d'activitats que l'Ajuntament durà a terme durant estes festes. Enguany es recupera Expojove, que l'any passat no es va poder realitzar per la situació sanitària, i se suspén la festa de cap d'any per la nit que es realitzava en la plaça de l’Ajuntament. La resta d'actes es desemvoluparà amb els condicionants que exigix la pandèmia. Galiana ha qualificat la programació com “molt diversa i segura, que a més arribarà a tota la ciutat” i ha destacat que “intenta ajudar al comerç local que té la campanya més important de l'any. S'atendrà qualsevol indicació feta per l'autoritats sanitàries. Com sempre hem fet atendrem els aforaments i la resta de mesures se seguretat”.

 

“Es tracta d'activitats a l'aire lliure dirigides al públic familiar, repartides pels barris i els pobles de la ciutat, que prioritza les activitats a l'aire lliure”, ha afirmat el regidor, qui ha sol·licitat la “col·laboració de tota la ciutadania per a poder gaudir de totes les activitats programades d'una forma segura”.

El Betlem a grandària natural que s'instal·lava en la plaça de la Reina enguany, per les obres que s'estan realitzant en esta plaça, s'ha traslladat a la zona per als vianants de la plaça de Sant Agustí, on romandrà fins al 7 de gener. “Esta localització servirà perquè la gent es moga per diferents entorns de la ciutat, la qual cosa beneficiarà a tots el comerciants” ha indicat Galiana.

El Betlem municipal s'instal·larà en el Saló de Cristall des de l'11 de desembre i fins al 4 de gener. Entre setmana romandrà obert des de les 8.30 a les 19.30 hores, i els caps de setmana l'entrada es retardarà fins a les 10.00 hores. El 24 i e 31 de desembre tancarà a les 15.00 hores, i romandrà tancat al públic el 25 de desembre i l'1 de gener.

 “El Recital de Nadales es realitzarà en diferents punts de la ciutat, especialment en mercats, perquè esperem que estes activitats servisquen per a potenciar el consum i el comerç local” ha indicat el regidor. El 16 i 17 de desembre a les 18.30 hores es realitzarà en la plaça de l’Ajuntament. El 17 i 18 de desembre a les 12 hores es durà a terme en diferents mercats i places de la ciutat, i el 27 d'este mateix mes en el Saló de Cristall.

Una altra de les activitats programades és la Missatgera Caterina.“Enguany tindrem deu ubicacions per tota la ciutat, i els pobles de 10.30 a 13.30 hores, perquè tots els xiquets i xiquetes puguen entregar la seua carta als Reis”, ha afirmat Galiana.

Expojove torna enguany del 26 de desembre al 4 de gener d'11.00 a 20.00 hores. El 31 de desembre estarà obert de de 10.00 a 14.00 hores; l'1 de gener de 2022, de 16.00 h a 21.00 hores; i del 2 al 4 de gener de 2022, d'11.00 a 20.00 hores. Carlos Galiana ha indicat que “en Expojove hi ha un control d'aforament molt estricte, es tracta e un espai molt ampli, i si fa falta es demanarà el passaport COVID. Enguany Expojove està dedicat a la creativitat, per a celebrar la capitalitat del Disseny de València en el 2022”.

La tradicional Cavalcada de Reis se celebrarà la vesprada del 5 de Gener, amb el recorregut habitual. Galiana ha indicat que enguany la cavalcada “serà poc més curta que en anteriors edicions perquè hem reduït el nombre d'entitats participants, perquè la gent passe menys temps al carrer. A més s'han suprimit les cadires”,

Finalment el regidor ha recordat que “per decisió de la Junta de Seguretat la plaça de l’Ajuntament romandrà tancada durant la nit de cap d'any, però tindrem, a les 12 del migdia, les campanades per a les famílies. A la nit hi haurà castell de focs artificials i la façana de l'Ajuntament estarà il·luminada”.

Recursos multimedia

Carlos Galiana