S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Campaña concienciación covid-19 - València

Vés enrere Campaña concienciación covid-19

Tornar

L'Ajuntament de València llança una campanya de conscienciació ciutadana pel compliment de les mesures de seguretat contra la covid

La regidora de participació ciutadana i acció veïnal ressalta que “per a contindre la propagació del virus en esta tercera ona és necessària la implicació de la ciutadania amb les mesures de seguretat”

• Campanya de conscienciació ciutadana

06/02/2021

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, llança una campanya de conscienciació a la ciutadania per a extremar el compliment de les mesures de seguretat contra la covid que aconseguisca contindre la propagació del virus i salvar vides.

 

La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, considera que “en plena tercera ona de la pandèmia de la covid-19 que està registrant un augment molt considerable de persones contagiades, hospitalitzades i mortes, cal apel·lar amb més èmfasi a la responsabilitat individual per a contindre el virus. “Som conscients del cansament acumulat dels nostres veïns i veïnes i també que han escoltat milers de vegades quines són les mesures que hem de complir, i volem agrair-los l'esforç que han fet fins ara i que necessitem que continuen fent”. Així, assenyala que “per a aconseguir contindre la propagació del virus i salvar vides es fa necessària la total implicació de la ciutadania en el compliment de les restriccions de seguretat i recomanacions sanitàries”.

Per a Valía va “més enllà del compliment de les restriccions marcades des de les diferents administracions públiques en els llocs públics, la ciutadania ha de complir en l'àmbit personal amb les recomanacions sobre l'ús de la màscara, la distància de seguretat, la rentada de mans, i també reduint els desplaçaments a l'estrictament necessari, eliminant els contactes i evitant els espais compartits o qualsevol situació que pogueren comportar risc de contagi, ja que un 70% dels brots es produeixen en aqueixa mena de situacions, segons les dades de la Conselleria de Sanitat”.

La campanya porta per títol ‘Ja t'ho saps. Però practicar-ho salva vides / Ja t´ho saps. Però practicar-ho salva vinyes’ i es difondrà fins al 4 de març a través de mitjans de comunicació i plataformes socials com Facebook, Twitter i Instagram per a arribar al major nombre de veïns i veïnes de totes les edats.

L'edil sosté que la campanya “pretén posar en relleu que la teoria per a contindre el virus ja la coneixem, la ciutadania ja sap les recomanacions i restriccions per a salvar vides, però el que necessita l'actual context és un compromís individual de cada ciutadana i ciutadà en les seues llars, en els centres de treball i en les seues rutines diàries. Per a aconseguir reduir l'exposició i el contacte resulta clau mantindre el nivell de percepció del risc i les seues possibles conseqüències”.

Recursos multimèdia

Tall de veu Elisa Valía