Campaña bonos comercio valència - València

Campaña bonos comercio valència

Tornar

L’Ajuntament llança 11.455 bons comerç per impulsar l’activitat econòmica després de la pandèmia

El consumidor aporta 50 euros i el consistori altres 50, així que es compra per valor de 100 euros pagant la meitat. En les tres primeres hores de la campanya, s’han venut 2.000 targetes i s’han sumat vora 400 establiments

• Imatge de la campanya

01/10/2021

Amb els Bons Comerç VLC que ha llançat l’Ajuntament en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València es posaran en circulació 11.455 targetes per comprar en establiments de proximitat de la ciutat amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica després de la pandèmia. Qui les adquirisquen aporten 50 euros i el consistori finança altres 50, de manera que es poden canviar 100 euros en productes i servicis pagant només la meitat. A través del web <https://bonocomerciovlc.com/va/> les persones interessades poden aconseguir els bons, des de hui fins el 30 de novembre, i els comerços d’un màxim de 12 treballadors poden inscriure’s fins el 15 d’octubre. En les tres primeres hores de la campanya s’han venut 2.000 vals i s’han sumat vora 400 negocis.

 

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, acompanyat del president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, ha presentat esta iniciativa, amb què es pretén “promocionar el comerç local, dinamitzar el teixit comercial i incentivar i impulsar les compres en els comerços després de l’etapa de restriccions a causa de la covid-19”. L’edil ha subratllat que “el comerç de proximitat té una gran importància com a motor econòmic i social de la ciutat, contribuïx a crear un teixit sectorial sòlid, capaç de crear ocupació, i constituïx un dels eixos del desenvolupament local i dinamisme urbà de la ciutat”. L’Ajuntament ha destinat 672.750 euros a la campanya de bons, en què poden participar els comerços que complisquen amb els requisits establits i, d’altra banda, qualsevol persona que ho desitge podrà adquirir-los per comprar béns o servicis en estos establiments. És la primera volta que el consistori posa en marxa este projecte, que podria ampliar-se als pròxims anys.

Els consumidors podran optar a un màxim de dos vals de 100 euros cadascú, dels quals el 50 % l’aporta el client i el 50 % restant, el consistori. Per a això, cal registrar-se en el web de la campanya i abonar mitjançant targeta bancària a través de la passarel·la de pagament habilitada la meitat del preu del bo, això és, 50 euros. El termini tant per obtindre’ls com per utilitzar-los en els negocis adherits arranca hui divendres fins el pròxim 30 de novembre.

Requisits per als comerços

Es podran sumar els comerços oberts al públic situats a la ciutat de València l’activitat dels quals s’enquadre en alguna de les següents agrupacions de l’impost d’activitats econòmiques: comerç al detall de productes industrials no alimentosos realitzat en establiments permanents, excepte el comerç de combustibles, carburants i lubrificants, i les farmàcies; servicis personals, excloent màquines automàtiques, fotografies i fotocopiadores; i comerç al detall fora d’un establiment comercial permanent, com és el cas de mercats ambulants i mercats ocasionals o periòdics. Els establiments tenen de termini fins el 30 d’octubre per inscriure’s a través d’un formulari al portal web <https://bonocomerciovlc.com/va/>.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Carlos Galiana