Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Cajero automático Forn d’Alcedo - València

Vés enrere Cajero automático Forn d’Alcedo

Volver

L'edifici municipal de l'alcaldia del Forn d’Alcedo disposarà d'un caixer automàtic

• El caixer automàtic se situarà en l'edifici municipal de l'alcaldia

10/11/2023

  • La JGL aprova l'acceptació d'una subvenció de la Generalitat per a este servei, que ascendeix a 50.750 euros
  • L'ajuda es destina a cobrir les despeses corrents inherents als costos anuals d'instal·lació i manteniment del caixer

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat acceptar la subvenció per a la instal·lació i posada en funcionament d'un caixer automàtic, que preste els servicis bancaris bàsics, i que se situarà en l'edifici municipal de l'alcaldia del Forn d’Alcedo, per import total de 50.750 euros.

El portaveu municipal, Juan Carlos Caballero, ha indicat que amb este acord, “l'equip de govern atén la reivindicació del veïnatge del Forn d’Alcedo i fomenta la prestació de serveis especialitzats en mètodes de pagament en les pedanies. A més, la falta d'este servei ha provocat un greuge comparatiu amb la resta de les pedanies que sí que el tenen i que ara s'esmena”.

Caballero ha explicat que la subvenció rebuda de la Generalitat, a través de la Direcció General de l'Agenda Valenciana Antidespoblament, cobreix els costos anuals del contracte d'instal·lació i manteniment del caixer automàtic, fins a l'import màxim de 14.500 euros, per exercici complet, prorratejable, en funció dels dies que romanga instal·lat el caixer. Així, el desglossament per anualitats contempla 7.500 euros per a 2023; 14.500 euros per a 2024; 14.500 euros per a 2025; i altres 14.500 euros per a 2026.

L'Ajuntament de València va crear en 2018 el primer Pla contra l'Exclusió Financera en la Comunitat Valenciana, al qual s’adheriren les pedanies del Forn d’Alcedo, el Saler, les Cases de Bárcena, el Perellonet, Benifaraig, Borbotó, Poble Nou i el Palmar perquè pogueren ser beneficiaris d'este.