S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Bando ola calor - València

Vés enrere Bando ola calor

Tornar

Les persones que traballen en la via pública a València podran refugiar-se de la calor i hidratar-se en les dependències municipals

• Esta mesura es pren per a combatre l'amenaça que suposa per a la salut de les persones les altes temperatures

26/07/2022

L'alcalde, Joan Ribó, a través d'un ban d'alcaldia, posa les dependències municipals “a disposició de totes aquelles persones que treballen en la via pública i tinguen símptomes d'alteració de les seues constants vitals a causa de les altes temperatures”. Les dependències prestaran este servici en aquells horaris en els quals es troben obertes al públic. “Volem ajudar als treballadors i treballadores posant a la seua disposició les dependències municipals, perquè es puguen posar a l'ombra i hidratar-se i millorar, en la mesura que siga possible les seues condicions de treball”, ha explicat l'alcalde.

 

Esta mesura es pren per a combatre l'amenaça que suposa per a la salut de les persones les altes temperatures que s'estan registrant a la ciutat de València, una amenaça que incidix de manera més acusada en les persones que treballen en la via pública i que en moltes ocasions no tenen un lloc on resguardar-se de sol. Tal com diu el ban, “superar la temperatura corporal contribuix directament a l'empitjorament de les condicions vitals i fins i tot, a vegades, pot ser causa directa de mort”, la qual cosa ha motivat que l'Ajuntament pose a la disposició dels qui s'enfronten a esta amenaça les seues instal·lacions, i al personal que treballa en elles.

Mitjançant este ban, es demana i agraix als treballadors municipals la seua col·laboració per a assistir als treballadors que necessiten de la assistència, i sol·licita la implicació dels agents socials i a la resta de la ciutadania per a previndre la salut de les persones durant l'època estival.

El ban recorda que durant els mesos més calorosos de l'any l'Ajuntament, així com gran quantitat d'empreses i autònoms de la ciutat, continua prestant els seus servicis amb normalitat, per la qual cosa resulta necessari prendre mesures, com la que s'ha pres, per a preservar la salut de tots els treballadors, i especialment dels que realitzen la seua jornada en la via pública.

Recursos multimèdia

Joan Ribó