Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Balance Licencias - València

Vés enrere Balance Licencias

Volver

L’Ajuntament redueix els expedients d’activitat pendents de 8.300 a 3.700 en cinc anys

El servicio de licencias de actividades resuelve 2.000 expedientes al año

• L'Ajuntament de València

09/11/2020

La regidora de Llicències d’Activitats de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, ha fet balanç hui del que ha qualificat com a “bones xifres” de gestió d’expedients d’activitats a la ciutat de València. Segons ha dit Beamud, “l'Ajuntament de València va heretar del PP quasi 8.300 expedients de llicències d'activitat pendents quan va arribar al govern i, en cinc anys, els ha reduït a 3.700. No només estem gestionant i tramitant les peticions de llicència que ens entren dia a dia, alhora estem resolent el col·lapse i el tapó que va deixar el PP mentre va governar”.

 

Beamud ha explicat que en els últims tres anys l’Ajuntament està gestionant 2.000 expedients anuals i que actualment hi ha pendents 3.763 expedients en tramitació. “Des de l’equip de govern municipal ens prenem molt seriosament l’activitat econòmica a València i per això hem aplicat una reestructuració en el servici de llicències que, com demostren les xifres, està funcionant i agilitzant la concessió de llicències”, ha dit Beamud.

La regidora ha avançat que, amb l’objectiu de reduir més els terminis temporals, l’ajuntament ha posat en marxa un nou sistema informàtic de gestió de llicències que agilita els processos i reforça el treball en equip. El nou sistema permet que els funcionaris treballen en xarxa de manera simultània estalviant temps, costos, despeses de manteniment, duplicitats i impactes ambientals.

S’espera que a principis de 2021, el servici de gestió de llicències puga treballar a ple rendiment amb este programa, que ha tingut un cost de 17.000 euros. Igualment, el servici de llicències ha adquirit tabletes digitals per valor de 2.300 euros i pantalles per altres 3000 euros més, que permetran acurtar els temps de tots els processos i millorar la qualitat de la gestió.